Τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry δε θα περιλαμβάνουν ένα πράγμα και η Ελισάβετ «πανηγυρίζει»

Τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry δε θα περιλαμβάνουν ένα πράγμα και η Ελισάβετ «πανηγυρίζει»
Ο πρίγκιπας Harry φτάνει στο παλάτι του Buckingham (2022) Copyright 2020 The Associated Press. All rights reserved

Ο πρίγκιπας Harry αναμενόμενα σκέφτεται το συμφέρον των παιδιών του.

Το βιβλίο του πρίγκιπα Harry βρίσκεται καθ’οδόν. Με τις πληροφορίες να τοποθετούν την ημερομηνία της κυκλοφορίας του στην περίοδο των Χριστουγέννων του 2022, απομένουν μόλις μερικοί μήνες, ώστε να μάθει το κοινό τι μπορεί να περιλαμβάνουν οι σελίδες του και το κατά πόσο ο μικρός γιος της πριγκίπισσας Diana ήθελε να «κάψει» τη βασιλική οικογένεια ή όχι.

Σύμφωνα με το Express, με τις διηγήσεις του Harry, αναπόφευκτα θα υπάρξουν κάποιες απώλειες στη βασιλική οικογένεια. Η λογική θέλει ότι δε γίνεται να μην αναφερθεί καθόλου σε περιστατικά που αφορούν κάποιους από τους συγγενείς που άφησε πίσω στην Αγγλία, όπως, για παράδειγμα τη μητριά του, Camilla, ή τον αδερφό του, πρίγκιπα William.

Ο πρίγκιπας Harry δε θέλει να καταστρέψει τη βασιλική οικογένεια

Η ιδρύτρια του ToDiForDaily, Kinsey Schofield, ωστόσο, υποστηρίζει πως τα απομνημονεύματα θα αποφύγουν οτιδήποτε «καταστρέφει» τη βασιλική οικογένεια, καθώς «δεν είναι στο DNA του πρίγκιπα Harry να γράψει κάτι αισχρό».

Η Schofield, μάλιστα, είπε στο Μέσο πως το βιβλίο θα εστιάσει ως επί το πλείστον στον ίδιο τον Harry και στα όσα τον έχουν κάνει τον άνθρωπο που είναι σήμερα.

«Πιστεύω ότι ο Harry θα προσπαθήσει να πει μία ιστορία για έναν νέο άνδρα που ξεπερνά τις αντιξοότητες. Αυτό πιστεύω ότι θα είναι. (Ο Harry) θα συζητήσει τον θάνατο της μητέρας του πιστεύω και θα μιλήσει για το πώς αυτός τον επηρέασε ως νεαρό ενήλικα αλλά και πώς μετέτρεψε αυτό το συναίσθημα στον ηγέτη που είναι σίγουρα.

Θα αφήσουν οι εκδότες του βιβλίου ανθρώπους σαν και εμάς να συζητάμε τα άσχημα πράγματα που ενδεχομένως πρόκειται να σχολιάσει; Εννοείται, γιατί θέλουν να πουλήσει. Θέλουν οι προ-παραγγελίες να εκτοξευτούν. Αλλά δεν πιστεύω ότι είναι στο DNA του πρίγκιπα Harry να γράψει κάτι αισχρό που μπορεί να καταστρέψει την οικογένειά του, γιατί, στο τέλος της μέρας, τα παιδιά του μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν τη σχέση, από οτιδήποτε καλό συμβαίνει στη βασιλική οικογένεια», δήλωσε.

Οπότε, η βασίλισσα Ελισάβετ θα χαρεί ιδιαιτέρως.

Ο πρίγκιπας Harry θα κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά του αλλά μήπως δεν τα έγραψε εκείνος;

Meghan και Harry είναι ανεξάρτητοι οικονομικά

Μέχρι την κυκλοφορία του βιβλίου, πολλοί σπεύδουν προς υπεράσπιση της Meghan και του Harry απέναντι στα όσα έχουν ακουστεί ανά διαστήματα. Ο royal expert και συγγραφέας του βιβλίου «Finding Freedom» (που πραγματεύεται τη ζωή του ζευγαριού), Omid Scobie, έκανε πρόσφατα ένα tweet στον λογαριασμό του, στο οποίο σχολιάζει ακριβώς το θέμα των οικονομικών των Sussexes, που για αρκετούς αποτελεί ακόμη θέμα debate.

United Nations Prince Harry Mandela Day

«Δύο χρόνια μετά -και χωρίς ούτε μία λίρα από τον Βρετανό φορολογούμενο- ο πρίγκιπας Harry έχει δημιουργήσει τη ζωή με σκοπό και νόημα που χρόνια ονειρευόταν. Μία ζωή που δεν θα μπορούσε να αποκτήσει αν είχε παραμείνει εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας», έγραψε ο Scobie.