Το αμαρτωλό παρελθόν του Harry βγαίνει σε δημοπρασία και αυτή είναι η αστεία είδηση της ημέρας

Κατερίνα Μπούσιου
Το αμαρτωλό παρελθόν του Harry βγαίνει σε δημοπρασία και αυτή είναι η αστεία είδηση της ημέρας

 (AP Photo/Seth Wenig)

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved.

Μία χορεύτρια η οποία είχε συναντήσει τον πρίγκηπα Harry σε ένα πάρτι, βγάζει στην δημοπρασία ένα πολύ προσωπικό αντικείμενο που έχει σχέση με εκείνον. 

Στην Βρετανία θυμούνται πολύ καλά την πρώτη νεότητα του πρίγκηπα Harry με την έντονη ζωή, τις επιπολαιότητες και τα πάρτι που έφταναν στα άκρα. Την συγκεκριμένη περίοδο η γιαγιά βασίλισσα Ελισάβετ, προσπαθεί σαφέστατα να την ξεχάσει, ειδικά με τα δημοσιεύματα τα οποία τον αφορούσαν. Όμως κάθε τι που αφορά εκείνη την εποχή, για να το πούμε λαικά, πουλάει. Και στην Αμερική που φημίζονται για τις extreme διαθέσεις τους σε ότι αφορά το παρελθόν, ετοιμάζονται να κάνουν μία μεγάλη δημοπρασία για ένα εσώρουχο, που αφορά τον πρίγκηπα.

UN Nelson Mandela Day
Prince Harry arrives at United Nations headquarters, Monday, July 18, 2022. The Duke and Duchess of Sussex were at the UN to mark the observance of Nelson Mandela International Day. (AP Photo/Seth Wenig)Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved.

O funny Harry

Μετά τον θάνατο της μητέρας του και μετά την ενηλικίωση του, ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν αρκετά ελαστικός με τον γιο του. Άφησε τον Harry - ο οποίος άλλωστε δεν θα τον διαδεχόταν - να ζήσει την άγρια νεότητά του. Ακόμη και όταν έφτανε στα άκρα, με εκείνο το περιώνυμο πάρτι σε σουίτα ξενοδοχείου του Las Vegas και την φωτογραφία που τον έδειχνε γυμνό και έγινε πρωτοσέλιδο στα βρετανικά tabloids και ένας από τους μεγαλύτερους «πονοκεφάλους» για την γιαγιά του. Εκείνη η εποχή ζωντανεύει ξανά. Και μία στρίπερ σε ένα ξενοδοχείο του Las Vegas, εκείνη την εποχή, ετοιμάζεται τώρα, σύμφωνα με την εφημερίδα The Mirror, να την εκμεταλλευτεί.

Η Carrie Reichert, σε ένα από αυτά τα πάρτι όπου δούλευε ως στρίπερ, πέταξε το εσώρουχό της προς εκείνον και αυτός της το έδωσε πίσω. Αυτή η κίνηση όμως, δεν ξεχάστηκε. Και αυτό το εσώρουχο (αν είναι δυνατόν) βγαίνει τώρα σε δημοπρασία σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Οι αφίσες τυπώθηκαν και η τιμή εκκίνησης είναι το ένα εκατομμύριο δολλάρια. Πόσο αστείο όλο αυτό...

Η εν λόγω χορεύτρια προσπαθεί αυτές τις ημέρες να εκμεταλλευτεί την δημοσιότητα της και δηλώνει σε συνεντεύξεις της, ότι της άρεσε εκείνη η εποχή του «funny Harry» ο οποίος εκτός από party animal ήταν ένα ακομπλεξάριστο παιδί που ζούσε την ζωή του. «Είναι κρίμα που είναι πια τόσο σοβαρός» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τελικά θα είναι ντοκιμαντέρ ή reality αυτό που ετοιμάζουν ο Ηarry και η Meghan για την ζωή τους;

https://www.instagram.com/p/ChEhCQ4r_8d

Ελπίζουμε πάντως ο Harry να το αντιμετωπίσει το όλο θέμα με την ελαφρότητα εκείνης της εποχής. Αλλιώς θα πέσουν μηνύσεις, για την διακωμώδηση του ονόματός του.