Η μέρα που γεννήθηκε ο Harry ήταν η χειρότερη στην ζωή της Diana - Τα νέα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν

Κατερίνα Μπούσιου
Η μέρα που γεννήθηκε ο Harry ήταν η χειρότερη στην ζωή της Diana - Τα νέα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν

 (AP Photo/Seth Wenig)

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved.

Ο Κάρολος την «παράτησε» με το νεογέννητο στο σπίτι τους και πήγε σε αγώνα πόλο. 

To «The Princess» του HBO, προβλήθηκε λίγες μέρες πριν την συμπλήρωση 25 χρόνων από τον θάνατο της Diana. Και σε αυτό μάθαμε κάποιες άγνωστες λεπτομέρειες της οικογενειακής ζωής του Kάρολου και της Diana. Κάποιες μέρες που έπρεπε να είναι μέρες χαράς, όπως εκείνη της γέννησης του Harry ήταν τελικά και οι χειρότερες του έγγαμου βίου τους.

https://www.instagram.com/p/ChKekK_BiVK

Ο εξαφανισμένος Κάρολος

Ο πρίγκηπας Harry γεννήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου του 1984 στο νοσοκομείο St Mary. Η Diana αισθανόταν τρισευτυχισμένη με την γέννηση του δεύτερου γιου της. Μία μέρα ακριβώς μετά την γέννησή του όπως συνηθίζεται στην βασιλική οικογένεια, το ζευγάρι μαζί με το μωρό τους βγήκαν από το νοσοκομείο. Βέβαια εκείνη την ημέρα γινόταν πανικός από τους εκατοντάδες φωτογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία που ήθελαν να τραβήξουν πλάνα της ευτυχίας τους.

Μόνο που κανείς δεν γνώριζε ότι αυτό που αισθανόταν εκείνη την ημέρα η Diana ήταν μεγάλη λύπη. Το αυτοκίνητο που τους μετέφερε στο σπίτι τους μπήκε με ιλλιγιώδη ταχύτητα μέσα στο παλάτι και η πρώτη μέρα του Harry ως πρίγκηπας ήταν γεγονός. Κάθε άλλη οικογένεια αυτή την στιγμή θα έμενε ενωμένη. Όμως η Diana την έζησε τελείως μόνη της. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο ντοκιμαντέρ, ο Κάρολος λίγα λεπτά αργότερα αναχώρησε για να λάβει μέρος σε αγώνα πόλο. Το τραγικό της όλης υπόθεσης ήταν πως στις εξέδρες ήταν η σημερινή του σύζυγος Camilla η οποία και χειροκρότησε με πάθος την νίκη του.

Britain Prince William

(AP Photo, File)

Αυτό, όπως και άλλα γεγονότα που ακολούθησαν επέφεραν φυσικά και το τέλος του γάμου τους. Φαίνεται πια ξεκάθαρα πως η Diana έκανε για πολλά χρόνια υπομονή μέχρι να μεγαλώσουν τα αγόρια της, για να αισθανθεί έτοιμη να του ζητήσει διαζύγιο. Η φράση «Ήμασταν 3 σε αυτό τον γάμο» που δήλωσε αργότερα η ίδια στην περιβόητη συνέντευξή της στο BBC, επιβεβαιώνεται με κάθε τρόπο.