«Κρυφτούλι» θα παίξουν William και Kate με τη Meghan και τον Harry στην επίσκεψη στο Λονδίνο

Πατούλια Κατερίνα
«Κρυφτούλι» θα παίξουν William και Kate με τη Meghan και τον Harry στην επίσκεψη στο Λονδίνο
Associated Press

Δύο ξένοι στην ίδια πόλη. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της τηλενουβέλας που θα αφορά τη σχέση του πρίγκιπα William και Harry τον φετινό Σεπτέμβριο. 

Ο Σεπτέμβριος μπήκε και ξεκίνησε το κρυφτό στο Παλάτι. Ή καλύτερο, το κρυφτό στο Windsor. Με δεδομένο πως ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα επιστρέψουν σε λίγες ημέρες στο Λονδίνο για μια σειρά προγραμματισμένων εμφανίσεων σε φιλανθρωπικά events και θα μείνουν στο Frogmore Cottage, η κουβέντα για το αν θα υπάρξει συνάντηση με την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William.

Δεν προβλέπεται επίσημη συνάντηση

Το τι θα συμβεί, προέβλεψε ο συγγραφέας του βιβλίου, Τhe Day Diana Died, Christopher Andersen ο οποίος μίλησε στο Us Weekly και εξήγησε πως οι Cambridges θα παίξουν ένα κρυφτούλι με τους Sussexes αλλά υπάρχει κάτι που θα διευκολύνει την Kate και τον William.

«Θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες οι επόμενες ημέρες με το ταξίδι της Meghan και του Harry στην Ευρώπη, θα υπάρξει ένα κρυφτούλι βασιλικό», τονίζοντας όμως πως ο William έχει μια χρυσή δικαιολογία για να μην βρεθεί με τον αδερφό του:

«Αυτή τη στιγμή ο William βρίσκεται οικογενειακώς στη Σκοτία, στο Balmoral μαζί με την Ελισάβετ. Στο πρώτο κομμάτι του ταξιδιού των Sussexes θα βρίσκονται εκτός ενώ στις 8 Σεπτεμβρίου, όταν ο Harry με τη Meghan θα επιστρέψουν στο Λονδίνο από τη Γερμανία, τα δύο ζευγάρια θα βρίσκονται στο Windsor, μιας και οι Cambridges θα έχουν μετακομίσει στο Adelaide Cottage και θα πρέπει να πάνε και τα παιδιά τους σχολείο».

Και είναι η αλήθεια, πως το κάστρο του Windsor, το Adelaide Cottage και το Frogmore Cottage απέχουν μόλις δέκα λεπτά, οπότε μιλάμε για μια μακρινή βόλτα δρόμο! Πάντως το Παλάτι παραμένει σε αναβρασμό εξαιτίας του βιβλίου του Harry το οποίο κανείς δεν έχει διαβάσει με λεπτομέρειες που αφορούν στη ζωή του Harry μέσα στη βασιλική οικογένεια και σίγουρα ούτε ο ίδιος ο αδερφός του Harry δεν ξέρει αν υπάρχει κάποιο κομμάτι που τον αφορά.

Η Meghan κάνει δυναμική επιστροφή και στα social media και μιλά για την ζωή της με τον Harry

Εν αναμονή της βιογραφίας που ετοιμάζει ο Harry, εκείνο που δεν περιμέναμε, ήταν πως η Meghan θα τολμούσε μετά από αρκετό καιρό να βγει ξανά μπροστά στην δημοσιότητα, αυτή την φορά μόνη της και με το αύρα της προηγούμενης της δουλειάς ως ηθοποιός του Hollywood.

«Είμαι ενθουσιασμένη που μιλώ» δήλωσε πρόσφατα η Markle στο περιοδικό Cut, όπου και αποκάλυψε την επιστροφή της στα social media και ειδικά στο Instagram με τον αρθρογράφο να σημειώνει πως η Meghan τρολαρίστηκε, ίσως περισσότερο από κάθε άλλο επώνυμο πρόσωπο, τα τελευταία χρόνια.

«Ήταν μία τεράστια προσαρμογή για εμένα αυτό που συνέβη, να περάσω από την αυτονομία σε μία διαφορετική ζωή», όπως εξήγησε η Markle η οποία παραδέχτηκε πως έφυγε με χαρά από το Παλάτι!