Η Kate Middleton βρήκε το μυστικό της ευτυχίας στη βασιλική οικογένεια - Αυτό που δε βρήκε η Meghan

Η Kate Middleton βρήκε το μυστικό της ευτυχίας στη βασιλική οικογένεια - Αυτό που δε βρήκε η Meghan

H Kate Middleton στα The Earthshot Prize Awards το 2021

AP

Η δούκισσα του Cambridge είχε εξαρχής πολύ διαφορετική σχέση με τη βασιλική οικογένεια.

Η σχέση της Kate Middleton με τη βασιλική οικογένεια δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτήν της Meghan Markle. Η δούκισσα του Cambridge ζει σύμφωνα με τον «Νόμο» του παλατιού, πλήρως εξοικειωμένη με αυτήν τη ζωή και τις απαιτήσεις της, όχι, όμως, με καταναγκαστικό τρόπο. Στην Kate, αρέσει ο royal ρόλος της και της άρεσε από την πρώτη μέρα.

Το κοινό γνωρίζει ότι η Middleton έχει εξαιρετικές σχέσεις με τη βασίλισσα Ελισάβετ, αφού πολλάκις οι κάμερες τις έχουν απαθανατίσει δίπλα-δίπλα, να μιλούν, να γελούν και να δείχνουν πολύ άνετες η μία με την άλλη. Αντίστοιχα στενή σχέση, η Kate έχει και με τον πεθερό της, πρίγκιπα Κάρολο.

Τα φιλιά της Kate Middleton στον πρίγκιπα Κάρολο

Ενώ η οικειότητα της Kate προς τη βασίλισσα Ελισάβετ έχει έρθει στο προσκήνιο αρκετές φορές, λίγοι έχουν προσέξει πόσο κοντά βρίσκεται με τον πεθερό της. Πολύ ενδεικτικό και πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί το φιλί της δούκισσας στον Κάρολο κατά τη διάρκεια των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της μονάρχη, μία ιδιαίτερη στιγμή, στην οποία δεν έχει πρόσβαση ο οποιοσδήποτε, ακόμα και μέλη της ίδιας της βασιλικής οικογένειας.

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου το 2021, όταν ο Κάρολος, εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά, άφησε τον εαυτό του ελεύθερο, ένα δάκρυ κύλησε και η Kate εθεάθη να του δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο.

Η Meghan δεν μπόρεσε ποτέ να το κάνει

Στην αντιπαραβολή αυτής της σχέσης, βρίσκεται η αποξενωμένη Meghan που ποτέ δεν μπόρεσε να έρθει κοντά με τον βασιλικό κύκλο. Τώρα, μάλιστα, η βασιλική οικογένεια τυγχάνει να είναι όλη στην Αγγλία και σε ιδιαίτερα μικρή απόσταση ο ένας με τον άλλον, αλλά δεν υπάρχουν σχέδια να συναντήσουν τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry που θα βρίσκονται για ένα διάστημα εκεί λόγω της φιλανθρωπικών τους υποχρεώσεων.

Οι Sussexes θα μείνουν στη βάση τους στην Αγγλία, στο Frogmore Cottage (απ' όπου θα ταξιδέψουν στο Manchester), ενώ οι Cambridges έχουν ήδη μετακομίσει στο νέο τους σπίτι, το Adelaide Cottage, το οποίο βρίσκεται περίπου 1,5 χιλιόμετρο από τους Sussexes. Η βασίλισσα θα είναι επίσης στο Λονδίνο για να αποχαιρετήσει τον Boris Johnson, ο οποίος παραιτήθηκε από πρωθυπουργός της χώρας.

Δεδομένου ότι η απόσταση είναι μηδαμινή μεταξύ των κατοικιών, αν θέλουν, σαφώς και μπορούν λίγο χρόνο να συναντηθούν. Ωστόσο, αυτό το σενάριο μάλλον αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός, αφού οι πληροφορίες δεν τους θέλουν να βρίσκουν το παραμικρό «παραθυράκι» για κάποια συνάντηση.

Το ταξίδι του Harry και της Meghan στην Αγγλία κρύβει πολλά περισσότερα απ' όσα πιστεύεις