Ο σημαντικός κανόνας της Meghan Markle στην ανατροφή των παιδιών της

Ο σημαντικός κανόνας της Meghan Markle στην ανατροφή των παιδιών της

Η Meghan και ο Harry δίνουν πολύ μεγάλη έμφαση στον τρόπο που θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

Η Meghan Markle, ο πρίγκιπας Harry και τα δύο τους παιδιά, Archie και Lilibet, ζουν πια μόνιμα στην Αμερική από το 2020 και το περίφημο Megxit με το οποίο απομακρύνθηκαν από το παλάτι και τα καθήκοντά τους.

Έκτοτε, το ζευγάρι μεγαλώνει την οικογένειά του πιο ευτυχισμένο από ποτέ και συμμετέχει σε φιλανθρωπικές ενέργειες της δικής του επιλογής. Η Meghan που στις 4 Αυγούστου έγινε 41 ετών, όποτε εμφανίζεται δημόσια, έχει μία λάμψη που δεν κρύβεται, σε αντίθεση με τις δημόσιες εμφανίσεις που έκανε για χάρη της Βρετανικής μοναρχίας.

Ο Archie γεννήθηκε πριν τρία χρόνια στο Portland Hospital στο Λονδίνο, όμως, η αδερφή του, Lilibet, γεννήθηκε στο Santa Barbara Cottage Hospital στην Καλιφόρνια (4 Ιουνίου 2021). Τη δεύτερη εγκυμοσύνη, το ζευγάρι ανακοίνωσε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2021.

Ο κανόνας της Meghan Markle στην ανατροφή των παιδιών

Η ανατροφή των παιδιών τους είναι πολύ σημαντική για τους Sussexes. Το ζευγάρι δίνει μεγάλη έμφαση στη συμπεριφορά και στους τρόπους και κάνει τα πάντα ώστε οι απόγονοί τους να ζουν σύμφωνα με αυτά.

Σύμφωνα με το Express, η Allison P. Davis του The Cut βρέθηκε σε μία διαδρομή με τη Meghan και τον Archie καθώς το παιδί έφευγε από το σχολείο. Εκεί έγινε μάρτυρας σε κάποιες παρατηρήσεις ευγενείας.

«Αν ξεχάσει να πει ‘παρακαλώ’ ή ‘ευχαριστώ’, η Meghan τού υπενθυμίζει ότι οι τρόποι κάνουν τον άνθρωπο», είπε.

Μακριά από αδέρφια και ξαδέρφια

Ο Harry και η Meghan θα βρίσκονται στο Λονδίνο τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου και κατά την παραμονή τους εκεί, λογικά θα μείνουν στο Frogmore Cottage, τη βάση τους στην Ευρωπαϊκή πόλη, στο Windsor. Ο William και η Kate με τα παιδιά τους λέγεται πως θα έχουν ήδη μετακομίσει μέχρι τότε στο νέο τους σπίτι, το Adelaide Cottage, το οποίο βρίσκεται περίπου 1,5 χιλιόμετρο από τους Sussexes.

Δεδομένου ότι η απόσταση είναι μηδαμινή μεταξύ των δύο κατοικιών, αν θέλουν, σαφώς και μπορούν λίγο χρόνο να συναντηθούν. Αν θέλουν. Αν δεν αφιερώσουν ούτε μισή ώρα, αυτό θα λέει πολλά.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επιστρέφουν στην Αγγλία τον Σεπτέμβριο