Το garden house της βασίλισσας Ελισάβετ έγινε Airbnb και μπορείς να μείνεις κι εσύ (ρεαλιστικά)

Το garden house της βασίλισσας Ελισάβετ έγινε Airbnb και μπορείς να μείνεις κι εσύ (ρεαλιστικά)

Το κόστος για να μείνεις στην ιδιοκτησία της βασίλισσας είναι πολύ πιο οικονομικό απ' όσο πίστευες.

Η βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από τη ζωή στα 96 της χρόνια και κάθε είδους θέμα που σχετίζεται μαζί της έχει έρθει στο προσκήνιο. Οι τίτλοι που θα έχουν στο εξής τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, οι αλλαγές στο νόμισμα, οι δηλώσεις των δικών της ανθρώπων αλλά και εγχώριων και ξένων προσωπικοτήτων και, φυσικά, άγνωστες πτυχές της ζωής.

Οι ιδιοκτησίες της, ειδικά σε αγαπημένα μέρη, όπως το Sandringham, έχουν συνδεθεί με πολλά μεγάλα γεγονότα της βασιλικής οικογένειας και έχουν γίνει γνωστές στο ευρύ κοινό. Τώρα, το garden house, που είχε η μονάρχης στο Sandringham είναι διαθέσιμο στο Airbnb και, με τούτα και μ’ εκείνα, είναι ήδη κλεισμένο για πολύ καιρό.

Το garden house της βασίλισσας Ελισάβετ στο Sandringham δόθησε για Airbnb

Το garden house της ιδιοκτησίας της Ελισάβετ στο Norfolk ήταν κάποτε το σπίτι του πρώην υπεύθυνου της κηπουρικής στο Sandringham και, σήμερα, άνθρωποι που θέλουν να ζήσουν λίγο από τον βασιλικό ή τελοσπάντων πιο celebrity αέρα της οικίας έχουν κάνει κρατήσεις για κάθε μέρα μέχρι και τον Αύγουστο του 2024.

queen_elizabeth_house_airbnb.jpg

Ποιο είναι το κόστος της διαμονής

Το κόστος για τη διαμονή στο garden house ανέρχεται στα 400 δολάρια ανά βράδυ και περιλαμβάνει 4 κρεβατοκάμαρες, 4 μπάνια, εντυπωσιακούς κήπους και έναν μεγάλο χώρο παιχνιδιού για τους μικρούς. Συνολικά, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 8 άτομα και, αν ας πούμε πάτε 4 ζευγάρια ή μία μεγάλη παρέα, αντιστοιχούν 50 δολάρια στον καθέναν.

queen_elizabeth_house_airbnb2.jpg

Η γενική διευθύντρια της Airbnb στη Βόρεια Ευρώπη, Amanda Cupples, δήλωσε στο TMZ ότι η εταιρεία είναι «ενθουσιασμένη» που προσφέρει αυτήν την ιδιοκτησία στο κοινό, ενώ δίνει ως έξτρα κίνητρο να κλείσεις τη διαμονή σου εκεί, λέγοντας ότι «μπορεί να δεις και κανένα Corgi».

https://www.instagram.com/p/Ch4m8Z1MdvP

Όπως αναφέρει, όμως, το Μέσο, το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι η αγγελία βγήκε την Τετάρτη, μία μέρα πριν τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Από τη Meghan μέχρι τη Ζωζώ, τα σχόλια στο Twitter για τον θάνατο της Ελισάβετ δε «συγχωρούν»