Το viral βίντεο με τη Meghan Markle και τα λουλούδια και η άβολη στιγμή που έντοπισαν οι royal fans

Πατούλια Κατερίνα
Το viral βίντεο με τη Meghan Markle και τα λουλούδια και η άβολη στιγμή που έντοπισαν οι royal fans

H Μeghan ήθελε να έχει τα φλας πάνω της, οι royal βοηθοί ήθελαν να τη βοηθήσουν να τηρήσει το πρωτόκολο, η στιγμή αποτυπώθηκε σε ένα viral βίντεο. 

O πόλεμος των ρόδων. Κάπως έτσι μπορεί να περιγραφεί το πρόσφατο περιστατικό ανάμεσα στη Meghan Markleκαι τα μέλη του Παλατιού που προσπάθησαν να τη βοηθήσουν σε εκείνη τη βόλτα που έκανε μαζί με τον Harry, την Kate και τον William έξω από το Παλάτι.

To viral βίντεο

Η περίεργη στιγμή εντοπίστηκε σε βίντεο με τους royal fans να έχουν πολλά ερωτήματα για το τι συνέβη ανάμεσα στη δούκισσα του Sussex και πώς κατάφερε να εκνευρίσει το Παλάτι ξανά.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει φύγει από τη ζωή, κόσμος συγκεντρώνεται έξω από το Παλάτι και αφήνει λουλούδια και τρυφερά σημειώματα, ο William κάνει την έκπληξη και συμφωνεί να εμφανιστεί μαζί με τους Sussexes σε ένα μονοπάτι έξω από το Παλάτι για να χαιρετίσουν όλοι μαζί το συγκεντρωμένο πλήθος και να δουν από κοντά τις αφιερώσεις του απλού κόσμου στη βασίλισσα.

Πρωτόκολλο vs Μέγκαν

Η Meghan με τον Harry αρχίσουν να χαιρετούν τον κόσμο και δέχονται λουλούδια από το κοινό. Ένα άτομο από το Παλάτι πλησιάζει τη Meghan και της ζητά να πάρει τα λουλούδια, εκείνη εντοπίζεται από τον φακό να αρνείται.

Δεύτερος άνθρωπος πλησιάζει τον Harry και παραλαμβάνει τα δικά του λουλούδια, προχωρά προς τη Meghan και αφού της εξηγεί πως αυτό προστάζει το πρωτόκολλο, εκείνη αναγκάζεται να αφήσει τα μπουκέτα.

Αυτό που προβλημάτισε τους fans είναι ο λόγος που η Markle αποφάσισε να κάνει την κίνηση αυτή, πιθανότατα για να έχει τις φωτογραφίες που επιθυμεί με μια αγκαλιά από λουλούδια. Αυτό που η ίδια η 41χρονη δεν καταλάβε είναι πως τα λουλούδια απομακρύνονται για λόγους ασφαλείας πάντα, μιας και μπορεί να κρύβουν από εκρηκτικό μηχανισμό μέχρι κάποιο δηλητηριώδες έντομο.

Royal επανένωση μετά τον θάνατο της Ελισάβετ: William και Kate ξανά μαζί με τον Harry και τη Meghan

Η ανακοίνωση του Harry για την απώλεια της Ελισάβετ

«Ήταν αγαπητή και αξιοσέβαστη σε όλο τον κόσμο. Γιορτάζω τη ζωή της γιαγιάς μου, της βασίλισσας Ελισάβετ και ενώ θρηνούμε για την απώλειά της, θυμόμαστε όλοι ότι ήταν πυξίδα για τόσους πολλούς ανθρώπους με την αφοσίωση της στο καθήκον.

Η χάρη και η αξιοπρέπειά της που ήταν αληθινές σε όλη τη ζωή της αποτελούν τώρα την αιώνια παρακαταθήκη της.

Γιαγιά μου, παρότι αυτός ο ύστατος αποχωρισμός μας θλίβει βαθιά, θα είμαι για πάντα ευγνώμων για όλες τις πρώτες μας συναντήσεις - από τις πρώτες παιδικές αναμνήσεις μου μαζί σου, μέχρι την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε από την θέση σου του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων, την πρώτη φορά που γνώρισες την αγαπημένη μου σύζυγο και αγκάλιασες τα δισέγγονά σου.

Λείπεις ήδη πολύ, όχι μόνο σε εμάς αλλά σε όλο τον πλανήτη. Και καθώς μιλάμε για πρώτες συναντήσεις, τώρα όλοι μας τιμούμε τον πατέρα μου στον νέο του ρόλο, αυτού του βασιλιά Καρόλου Γ΄.

Ας θυμόμαστε όλοι τις λέξεις που είχε χρησιμοποιήσει μετά τον θάνατο του συζύγου της, του πρίγκιπα Φιλίππου, λέξεις που μπορούν όλους τώρα να μας παρηγορήσουν: Η ζωή αποτελείται από οριστικές αναχωρήσεις όπως και από πρώτες συναντήσεις

Σε ευχαριστώ για την αφοσίωσή σου στο καθήκον. Σε ευχαριστώ για τις σοφές συμβουλές σου. Σε ευχαριστώ για το μεταδοτικό σου γέλιο.

Κι εμείς τώρα χαμογελάμε καθώς γνωρίζουμε ότι τώρα είστε ξανά μαζί με τον παππού και αναπαύεστε εν ειρήνει» τόνισε στη δημόσια δήλωση του ο Harry για την απώλεια της γιαγιάς του.