Η ξαδέρφη του βασιλιά Καρόλου «καίει» τη βασιλική οικογένεια και δικαιώνει τη Meghan σε όλα

Νατάσσα Σχοινά
Η ξαδέρφη του βασιλιά Καρόλου «καίει» τη βασιλική οικογένεια και δικαιώνει τη Meghan σε όλα

Η Christina Oxenberg εξομολογείται περιστατικά που συνέβησαν πίσω από τις πόρτες - Και δεν είχαν στόχο μόνο τη Meghan Markle.

Το κατά πόσο η Meghan Markle περνούσε καλά στο παλάτι και σε τι βαθμό έλεγε αλήθεια δηλώνοντας στη συνέντευξη στην Oprah πως σκέφτηκε μέχρι και να αυτοκτονήσει, είναι ένα θέμα που πολλές φορές έχει συζητηθεί στο κοινό. Δεν είναι λίγοι αυτοί που μέχρι σήμερα δηλώνουν κατά της, με την πεποίθηση ότι αφενός ήξερε πολύ καλά πού έμπλεκε και αφετέρου χειρίστηκε τον πρίγκιπα Harry με τέτοιο τρόπο που τελικά κατάφερε να τον απομακρύνει από την οικογένειά του.

Η ξαδέρφη του πρίγκιπα Καρόλου παίρνει το μέρος της Meghan Markle

Εκεί που το κοινό ξανά διχάστηκε μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ σχετικά με τα δάκρυα της Meghan, η ξαδέρφη του βασιλιά Καρόλου, Christina Oxenberg, έρχεται τώρα να κάνει κάποιες δηλώσεις που υποστηρίζουν ξεκάθαρα τα όσα έχει πει η Markle ανά διαστήματα.

Η κόρη της πριγκίπισσας Ελισάβετ της Γιουγκοσλαβίας μίλησε στη New York Post με τα καλύτερα λόγια για τη Meghan, επαινώντας τη δύναμή της που κατάφερε να αντέξει όσο άντεξε μέσα στο παλάτι αλλά και τη συμπεριφορά που έχει μέχρι σήμερα από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

«Στη Meghan Markle, λέω ‘Αυτό που περνάς είναι ένα κολασμένο είδος χαζομάρας’. Αν μπορεί να κάνει λίγο κουράγιο, κάποιος άλλος θα έρθει και θα τα βάλουν μαζί του. Σε κανέναν δε χαρίζονται», είπε η Oxenberg που θεωρεί ότι το παλάτι τα βάζει πάντα με τον «νέο» μέχρι να βρεθεί ένας άλλος «νέος» στην οικογένεια.

Η συνομιλία για λίγα λεπτά μεταξύ William και Harry και η συμφιλίωση που τελικά δεν έγινε

Η κοροϊδία στην Kate Middleton

Η 59χρονη συγγραφέας και σχεδιάστρια μόδας, μάλιστα, θυμήθηκε ένα περιστατικό που αφορούσε στην Kate Middleton το 2011. Τότε, τα Media την αποκαλούσαν κοροϊδευτικά «Kate Middle Class» και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας κρυφογελούσαν με αυτό.

«Πίστευαν ότι ήταν όλο πολύ αστείο», είπε σχολιάζοντας πως κατά τη γνώμη της δεν υπήρχε πρόβλημα με το χρώμα της Meghan αλλά πως γενικά αντιδρούν έτσι στους ξένους. «Είναι σκληροί, είναι σκληροί στους ξένους. Δεν έχει να κάνει με το χρώμα του δέρματος. Έχει να κάνει με το ότι είσαι ξένος», είπε.

Britain Kate Turns 40

Και αυτή ήταν μία συμπεριφορά που υπήρχε πάντα.

Και στη Marie Christine von Reibnitz

Το 1978, για παράδειγμα, ο πρίγκιπας Μιχαήλ του Κεντ έβγαινε με τη Marie Christine von Reibnitz, η οποία ήταν μία βαρόνη με καταγωγή από την Τσεχία και τη Γερμανία, και αντιμετώπισε την ίδια συμπεριφορά που έχει τώρα η Meghan.

«Της συμπεριφέρθηκαν με τον ίδιο τρόπο που συμπεριφέρθηκαν στη Megan – Με κοροϊδία και έλλειψη σεβασμού. Πάντα την κοροϊδεύαμε, γιατί συνεχώς αναφερόταν στους βασιλικούς ως ‘λαχταριστά ξαδέρφια’. Γινόταν λόγω συνήθειας όχι λόγω μίσους και βίαιων ραδιουργιών. Ήμουν μάρτυρας», είπε.

Η απομάκρυνση της Kathleen Norris Stark

Έπειτα, ανέφερε την Kathleen Norris Stark ή αλλιώς Koo Stark, την Αμερικανίδα ηθοποιό και φωτογράφο που έβγαινε στα 80s με τον πρίγκιπα Andrew. Ήταν τόσο αγαπημένοι και ερωτευμένοι που όλοι τους θεωρούσαν «αδερφές ψυχές». Ώσπου, εκείνη εμφανίστηκε topless σε μία ταινία και η βασίλισσα Ελισάβετ το είδε.

«Ήταν και οι δύο πολύ ερωτευμένοι. Ήταν αδερφές ψυχές και τον απέτρεψαν από το να παντρευτεί την αδερφή ψυχή του. Αν την είχε παντρευτεί, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά σήμερα», είπε η Oxenberg.