Οι υποψίες όλων επιβεβαιώθηκαν και τώρα ξέρουμε ποιος κάνει κουμάντο στη σχέση Καρόλου - Καμίλας

Νατάσσα Σχοινά
Οι υποψίες όλων επιβεβαιώθηκαν και τώρα ξέρουμε ποιος κάνει κουμάντο στη σχέση Καρόλου - Καμίλας

Ο βασιλιάς Κάρολος φεύγει με τη βασιλική σύζυγο από το Westminster την ημέρα της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ

AP

Πηγή μέσα από το παλάτι είπε αυτό που σκέφτεται ο περισσότερος κόσμος.

Με τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, ο Κάρολος έγινε βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου στα 73 του χρόνια και μαζί με αυτόν και η σύζυγός του, Καμίλα, αποκαλείται πλέον επίσημα «βασιλική σύζυγος». Όπως ακριβώς ήθελε η μαμά του.

Αυτή η σχέση, ωστόσο, έχει βρεθεί πολλές φορές στο προσκήνιο, αφού άρχισε πριν τον γάμο του Καρόλου με την Diana, συνεχίστηκε όσο ζούσαν μαζί στο παλάτι και επισημοποιήθηκε αφότου η πριγκίπισσα της Ουαλίας πέθανε στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1997. Για το κοινό που αγαπούσε την Diana, η Καμίλα ήταν ανέκαθεν υπαίτια για όλα, αφού λίγο πριν, η Diana είχε επιβεβαιώσει δημόσια στην περίφημη συνέντευξή της στο BBC ότι στον γάμο τους υπήρχαν τρεις άνθρωποι.

Ποιος έχει το πάνω χέρι στη σχέση Καρόλου - Καμίλας

Τώρα που ο Κάρολος από διάδοχος έγινε βασιλιάς, τα κουτσομπολιά συνεχίζονται. Αυτήν τη φορά, βασικό θέμα αποτελεί το ποιος κάνει κουμάντο σε αυτήν τη σχέση, ειδικά μετά τα πρόσφατα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Σε αυτά, ο βασιλιάς έχει κάποιες αντιδράσεις που μοιάζουν με αυτές που έχει ένας κακομαθημένος έφηβος και τα βάζει με μία πένα η οποία έτρεξε στα χέρια του και λερώθηκε. Βέβαια, όταν έχει ακουστεί πως έχει άνθρωπο να του τοποθετεί την οδοντόκρεμα στην οδοντόβουρτσα, δε μας προκαλεί εντύπωση που είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα το στυλό.

Σύμφωνα με το Express, ένας άνθρωπος που δούλευε για τη βασιλική οικογένεια, μίλησε για τη σχέση μεταξύ Καρόλου και Καμίλας και είπε ό,τι ακριβώς έχουν οι περισσότεροι στο μυαλό τους αναφορικά με το ζευγάρι:

«Είναι το μυστικό όπλο του βασιλιά», είπε η πηγή αναφέροντας πως η Καμίλα είναι ο άνθρωπος στον οποίο ακόμα και ανομολόγητα έχουν στηριχτεί πολλοί για να δίνει δύναμη στον Κάρολο. Πολλοί το αποδίδουν στο γεγονός ότι έχει ζήσει 50 χρόνια εκτός βασιλικής οικογένειας, οπότε μπορεί να ταυτιστεί περισσότερο με τον κόσμο. Άλλοι αναφέρουν τη συμπεριφορά της ως μέρος στρατηγικής που ακολουθεί από τότε που τον γνώρισε.

Britain Royals

Ο πρώην γραμματέας επικοινωνίας του βασιλιά Καρόλου, Julian Payne, πάντως, θεωρεί πως η βασιλική σύζυγος δεν προσποιήθηκε ποτέ.

«Πιστεύω ότι ένιωσε πως ήταν γραφτό να συμβεί, αλλά δεν ήταν ποτέ ένας ρόλος τον οποίο κυνήγησε», είπε χαρακτηριστικά.

Η Ελισάβετ μπήκε στην κρύπτη και ο Κάρολος συγκρατούσε τα δάκρυά του - Το ίδιο και η Meghan