Η νέα ιδέα του Harry προκαλεί το Παλάτι: Η προειδοποίηση για «εξορία» από το Ηνωμένο Βασίλειο

Η νέα ιδέα του Harry προκαλεί το Παλάτι: Η προειδοποίηση για «εξορία» από το Ηνωμένο Βασίλειο

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle(AP Photo/Martin Meissner)

AP

Το Παλάτι δε θέλει ο πρίγκιπας Harry να κυκλοφορήσει το επερχόμενο βιβλίο του, αλλά εκείνος τώρα σκέφτεται κάτι που μάλλον θα εκνευρίσει τη βασιλική οικογένεια ακόμα περισσότερο.

«Το γράφω όχι ως ο πρίγκιπας που γεννήθηκα αλλά ως ο άντρας που έγινα», έχει πει ο πρίγκιπας Harry για το επερχόμενο βιβλίο με τα απομνημονεύματά του, που τόσο πολύ φαίνεται να «τρέμει» η βασιλική οικογένεια, όπως αναφέρουν φήμες.

Britain Royals

Τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry έρχονται

«Έχω φορέσει πολλά καπέλα ανά τα χρόνια, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά, και η ελπίδα μου είναι να πω την ιστορία μου -τα πάνω και τα κάτω, τα λάθη, τα μαθήματα που έμαθα-. Μπορώ να δείξω ότι ανεξάρτητα με το από πού καταγόμαστε, έχουμε πολλά περισσότερα κοινά από αυτό που φανταζόμαστε. Είμαι βαθιά ευγνώμων για την ευκαιρία να μοιραστώ ό,τι έχω μάθει μέχρι σήμερα στη ζωή μου και πολύ ενθουσιασμένος που ο κόσμος θα διαβάσει από πρώτο χέρι τι συνέβη στη ζωή μου με ακρίβεια και αλήθεια», συνέχισε.

Φυσικά, αυτό το βιβλίο μπορεί να περιλαμβάνει τα πάντα και, ακόμα και μία μικρή, φαινομενικά ασήμαντη λεπτομέρεια, έχει τη δύναμη με τον τρόπο της να στοχεύσει το παλάτι. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του, όμως, είχε προγραμματιστεί να συμβεί προς το τέλος του 2022 και, τώρα, το Express αναφέρει πως αυτή μπορεί να καθυστερήσει αρκετά, καθώς ο Harry σκέφτεται να γράψει και κάποια κεφάλαια για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο ειδικός πιστεύει ότι ο Harry παίζει με την τύχη του

Ο ειδικός σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και πρώην βοηθός της Margaret Thatcher, Nile Gardiner, ωστόσο, ισχυρίζεται ότι με το εν λόγω βιβλίο, ο μικρός γιος της πριγκίπισσας Diana παίρνει μεγάλο ρίσκο, διότι ξέρει πολύ καλά ποια είναι η αντιμετώπιση των μελών της βασιλικής οικογένειας σε τέτοια περιεχόμενα. Μάλιστα, ο Harry έχει λάβει προειδοποίηση πως ένα πιθανώς επιβλαβές για τη βασιλική οικογένεια περιεχόμενο μπορεί να του κοστίσει να «εξοριστεί» από το Ηνωμένο Βασίλειο

«Ο πρίγκιπας Harry πρέπει να αποσύρει το επερχόμενο βιβλίο του. Το βιβλίο προφανώς θα είναι αμφιλεγόμενο και μπορεί να περιέχει μεγάλη κριτική για τη βασιλική οικογένεια. Ειδικά λίγο μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, θα είναι πολύ προσβλητικό το να κυκλοφορήσει ένα τέτοιο βιβλίο. Τόσο ο Harry όσο και η Meghan παίρνουν το ρίσκο να εξοριστούν από το Ηνωμένο Βασίλειο και να μην είναι ξανά ευπρόσδεκτοι στη χώρα από τους Βρετανούς πολίτες», είπε ο Gardiner.

Το σχόλιο για τους Βρετανούς πολίτες έρχεται μετά τη μεγάλη κριτική που δέχτηκαν Harry με τη Meghan όταν πήγαν στην Αγγλία για την κηδεία της Ελισάβετ. Το ότι κρατήθηκαν χέρι-χέρι, τα δάκρυα της Meghan και πολλά άλλα βρέθηκαν στα πυρά του κοινού.

Γενεαλογικό δέντρο: Η Camilla είναι συγγενής με έναν από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς του Hollywood