Ο πατέρας της Meghan Markle μετά το εγκεφαλικό: Πώς αντιμετώπισε τον θάνατο της βασίλισσας

Πατούλια Κατερίνα
Ο πατέρας της Meghan Markle μετά το εγκεφαλικό: Πώς αντιμετώπισε τον θάνατο της βασίλισσας

Πέντε μήνες μετά το εγκεφαλικό, ο Thomas Markle, μίλησε μέσω του γιου του Thomas Markle Jr και για τη Meghan και για την απώλεια της βασίλισσας.

Θυμάσαι που πριν από πέντε μήνες, ο πατέρας της Meghan Markle υπέφερε από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο που του στέρησε τη χαρά να βρεθεί στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας αλλά και να μπορέσει να συναντήσει από κοντά μετά από τέσσερα χρόνια την κόρη του και την οικογένειά της.

Τα νέα για την υγεία του 78χρονου Thomas Markle

Όπως μπορεί να θυμάσαι, στην τελευταία του συνέντευξη πριν πέντε μήνες και λίγο πριν το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, ο Markle υπήρξε ξανά καυστικός τόσο με την κόρη του Meghan όσο και με τον γαμπρό του Harry, τον οποίο ποτέ δεν γνώρισε από κοντά.

Thomas Jr κατά Meghan

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Thomas Markle Jr στην Sunday Mirror και μιλώντας εξ΄ονόματος του πατέρα του, εξήγησε πως οι δυο τους παρακολούθησαν την κηδεία της βασίλισσας από την τηλεόραση και χάρηκαν που επιτέλους είδαν τη Meghan και τον σύζυγό της να έχουν έρθει κοντά με τη βασιλική οικογένεια:

«Ήταν μια γεμάτη συναίσθημα στιγμή, εκείνη της κηδείας της βασίλισσας, ήταν τόσο έντονος ο σεβασμός που έδειχναν όλοι για τη βασίλισσα», είπε ο 56χρονος ετεροθαλής αδερφός της Μarkle ο οποίος χάρηκε μεν όταν είδε την κοινή έξοδο της Meghan με την Kate αλλά καθόλου δεν έχει χαρεί με την απάθεια της αδερφής του στα προβλήματα υγείας του πατέρα τους:

«Ο μπαμπάς σου φέρθηκε σαν πριγκίπισσα σε όλη σου τη ζωή και αξίζει τον σεβασμό σου. Δεν τον πήρες ένα τηλέφωνο όταν έπαθε καρδιακή προσβολή ή στο εγκεφαλικό αλλά ποτέ δεν είναι αργά», είπε χαρακτηριστικά ο Thomas Jr ο οποίος αποκάλυψε πως πηγαίνει τον πατέρα του σε θεραπείες λόγου για αποκατάσταση και έστειλε μήνυμα στη Meghan:

«Σου στέλνω αυτή την πρόσκληση για να κάνεις το σωστό με τον πατέρα μας. Και να τα βρεις και με μένα και με τη Samantha. Όλοι κάνουν λάθη, ποτέ δεν είναι αργά για να κάνεις το σωστό».

Mια ακόμα περιπέτεια υγείας

Στις 25 Μαΐου, ο συνταξιούχος διευθυντής τηλεοπτικού φωτισμού στη δημοφιλή σειρά «Παντρεμένοι με Παιδιά», εμφανίστηκε σε φωτογραφία πάνω σε φορείο με αρκετά παραπανίσια κιλά και σε εμφανώς κακή κατάσταση στην Tijuana του Μεξικό και για να μπορεί να αναπνεύσει έπρεπε να φορέσει ειδική μάσκα οξυγόνου.

Ο Markle πέρασε τότε τα σύνορα και μεταφέρθηκε κατόπιν στο νοσοκομείο Chula Vista της Καλιφόρνια και όπως έγινε γνωστό δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει στους τραυματιοφορείς αλλά ούτε και να γράψει τα συμπτώματά του, σύμφωνα με το TMZ.

O Μarkle είχε νωρίτερα ανακοινώσει πως θα ταξιδέψει μέχρι το Λονδίνο για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας και ήθελε να καταφέρει να γνωρίσει από κοντά τους… συμπέθερους αλλά και τον γαμπρό του Harry, τον οποίο δεν έχει συναντήσει ποτέ από κοντά, όπως και τα εγγόνια του, Archie και Lilibet.

«Θέλω να δείξω τον σεβασμό μου στη βασίλισσα, θέλω να τους δείξω και να εξηγήσω στη βασίλισσα πως όλη η οικογένεια μου σέβεται την ίδια και τους royals, τους θαυμάζουμε και θέλουμε να ξέρουν πώς νιώθουμε για εκείνους», τόνισε στο GB News ο Markle, ο οποίος ήθελε να μπορέσει να ευχαριστήσει τον Κάρολο που συνόδευσε την κόρη του στην εκκλησία αντί εκείνου στον βασιλικό γάμο.