H Meghan Markle επέστρεψε στο podcast της μετά τον θάνατο της Ελισάβετ με την πιο απρόσμενη ιστορία

H Meghan Markle επέστρεψε στο podcast της μετά τον θάνατο της Ελισάβετ με την πιο απρόσμενη ιστορία

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle φεύγοντας από τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου το 2022

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Η δούκισσα του Sussex μίλησε στο κοινό της για την παιδική της ηλικία και για αυτό που έκανε με τη μαμά της, Doria Garland.

Μετά από ένα διάλειμμα τριών εβδομάδων λόγω του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ (8/9/2022), η Meghan Markle επέστρεψε με νέο επεισόδιο στο podcast «Archetypes» της μιλώντας με την κωμικό Margaret Cho και τη δημοσιογράφο Lisa Ling.

Britain Royals

Η Meghan Markle επέστρεψε στο podcast της μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Κεντρικό θέμα του επεισοδίου ήταν η «Dragon Lady», ένα στερεότυπο συγκεκριμένων γυναικών από την Ανατολική Ασία, τη Νότια Ασία ή τη Νοτιανατολική Ασία, οι οποίες χαρακτηρίζονται ως μυστηριώδεις, κυριαρχικές, παραπλανητικές, ακόμα και σεξουαλιστικά δελεαστικές. Το όνομα «Dragon Lady» είναι εμπνευσμένο από την κακιά του κόμικ «Terry and the Pirates», την οποία υποδύθηκε η ηθοποιός Anna May Wong.

Όπως εξηγεί το podcast της 41χρονης δούκισσας του Sussex, το εν λόγω αρχέτυπο μοιάζει με αυτό της «Femme Fatale», μίας γυναίκας απίστευτης ομορφιάς που, όμως, είναι φονική.

Όταν η Meghan πήγαινε με τη μαμά της σε Κορεάτικο σπα

Η Meghan έκανε μία αναδρομή στην παιδική της ηλικία όταν μεγάλωνε στο Los Angeles και γνώριζε πολλές και διαφορετικές κουλτούρες. Μάλιστα, με τη μητέρα της, Doria Ragland, συνήθιζε να πηγαίνει σε ένα Κορεάτικο σπα, στο οποία έμπαιναν υποχρεωτικά γυμνές καθώς τα μαγιό απαγορεύονταν.

Britain Queen Elizabeth New King

Γιατί, λοιπόν, ξεχώρισε τόσο την εμπειρία;

«Γιατί μπαίνεις σε ένα δωμάτιο με γυναίκες από 9 έως 90 ετών. Όλες περπατούν τριγύρω γυμνές και περιμένουν να κάνουν body scrub σε ένα από αυτά τα τραπέζια που είναι στημένα στη σειρά. Το μόνο που ήθελα ήταν ένα μαγιό! Αλλά δεν επιτρέπεται. Μόλις τελείωσε η εφηβική ντροπή, η μαμά κι εγώ πηγαίναμε πάνω, καθόμασταν σε ένα δωμάτιο και απολαμβάναμε ένα μπολ από τα πιο νόστιμα noodles», είπε χαρακτηριστικά η Markle.

Όπως σχολίασε στη συνέχεια, όμως, αυτή ήταν η μόνη γνώση που είχε για την Ασιατική κουλτούρα και δε γνώριζε για τα πιο επιβλαβή στερεότυπα με τα οποία έρχονται αντιμέτωπες οι Ασιάτισσες.

Μα τι συμβαίνει με την Meghan; Αποκάλυψε τις κακές σχέσεις Harry και Κάρολου αλλά μετά ανακάλεσε