Η υποβάθμιση του Harry και της Meghan Markle και το θρίλερ με τους τίτλους του Archie και της Lili

Πατούλια Κατερίνα
Η υποβάθμιση του Harry και της Meghan Markle και το θρίλερ με τους τίτλους του Archie και της Lili
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

H ιστοσελίδα του Παλατιού έκανε τις απαραίτητες αλλαγές μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ αλλά η υποβάθμιση των Sussexes είναι γεγονός.

Η μεγαλύτερη υποβάθμιση του Harry και της Meghan Markle έγινε δημόσια στο site του Παλατιού και τα παιδιά τους, Lilibet και Archie δεν πήραν τους τίτλους ευγενείας που όλοι περίμεναν.

Ο Κάρολος έγινε βασιλιάς, η περίοδος πένθους για τη βασιλική οικογένεια ολοκληρώθηκε μετά τον θάνατο της Ελισάβετ και εκεί που περιμέναμε αναβάθμιση για τον Harry και την οικογένειά του, ήρθε η υποβάθμιση.

Harry και Meghan στον πάτο μαζί με τον Andrew

harroulis.JPG

Η ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας, royal.uk, κατάφερε να υποβαθμίσει τον πρίγκιπα Harry και την 41χρονη Meghan Markle υποβιβόζοντάς τους στα μέλη της βασιλικής οικογένειας, στο κάτω κάτω μέρος μαζί με τον πρίγκιπα Andrew.

diadoxi.JPG

Ο Harry, η Meghan και ο Andrew, είναι πια μη εργαζόμενα κύρια μέλη της οικογένειας και ο Harry, από εκεί που βρισκόταν μέχρι πρότινος κάτω από τον αδερφό του, βρέθηκε στο τέλος της σελίδας, κάτω από μέλη της οικογένειας όπως ο δούκας του Kent και η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα. Άλλα μη εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας όπως ο πρίγκιπας Michael του Kent έχουν βγει εντελώς από τη σελίδα, σύμφωνα με την Telegraph η οποία εξηγεί πως ο Κάρολος έτσι κι αλλιώς θέλει να πάει σε ένα μοντέλο μοναρχίας με λιγότερα εργαζόμενα μέλη για να μην υπάρχει η γκρίνια των φορολογουμένων για τις δαπάνες του Παλατιού.

Κανένας πρίγκιπας, καμία πριγκίπισσα

Πάντως, η αλλαγή που όλοι περίμεναν δεν έγινε στην ιστοσελίδα του Παλατιού και αυτή αφορά στους τίτλους που δεν έλαβαν ο Archie και η Lilibet, τα παιδιά του Harry και της Meghan. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ισχύει από το 1917, οι απόγονοι του βασιλιά, τα παιδιά και τα εγγόνια του λαμβάνουν αυτόματα τον τίτλο του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας αλλά ο Κάρολος δεν έδωσε τον τίτλο στον Archie και τη Lilibet, που παρέμειναν με τον τίτλο του Master και της Miss στο eoyal.uk.

Εκπρόσωπος του Παλατιού ανέφερε πως η αγάπη δεν ανανεώνεται αυτόματα σε μια ιστοσελίδα και εξήγησε πως ακόμα είναι υπό αλλαγή πολλές πληροφορίες.

Σύμφωνα πάντως με τους Sunday Times, η αργοπορία έχει να κάνει με τις διαπραγματεύσεις του Κάρολο με τον γιο και τη νύφη του αλλά και τις διαφορές που ο Harry συνεχίζει να έχει τόσο με τον πατέρα του όσο και με τον αδερφό του William παρά την σύμπνοια που όλοι έδειξαν στις στιγμές που ακολούθησαν τον θάνατο της βασίλισσας και την κηδεία της.