«Ακούγεσαι ακριβώς σαν τον γιο μου, τον Archie», είπε ο χαζομπαμπάς πρίγκιπας Harry

«Ακούγεσαι ακριβώς σαν τον γιο μου, τον Archie», είπε ο χαζομπαμπάς πρίγκιπας Harry

Ο πρίγκιπας είχε ένα αξιολάτρευτο χαμόγελο όταν τον ρώτησαν για τα παιδιά του.

Μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και την κηδεία της στην Αγγλία, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle που δεν κατάφεραν να διασφαλίσουν ανανεωμένους -και αναβαθμισμένους- τίτλους για τα παιδιά τους, συνεχίζουν τις ζωές τους και δίνουν το παρών στις φιλανθρωπίες που επιθυμούν.

Πρόσφατα, ο Harry γνώρισε τους νικητές των WellChild Awards 2022 (σ.σ. Το WellChild είναι ένας Βρετανικός φιλανθρωπικός οργανισμός που συμβάλλει στη φροντίδα άρρωστων παιδιών και νέων ανθρώπων στο σπίτι αντί για το νοσοκομείο).

Ο πρίγκιπας Harry μίλησε για τον Archie και τη Lilibet

Σε μία συζήτηση με δύο γονείς που ονομάζονταν Siobhan και Ben, ο Harry ενημερώθηκε ότι ο γιος τους ονομάστηκε Henry, όταν έμαθαν ότι το πρώτο όνομα του Harry είναι Henry.

Καθώς μιλούσαν, ο Harry ζήτησε συγγνώμη που δεν μπόρεσε να γνωρίσει τον μικρό με τη 41χρονη Markle και ο Henry είπε με τη γλυκιά, λίγο πιο τσιριχτή φωνούλα του: «Δεν πειράζει». Ακούγοντάς τον, όμως, η φωνή τού έμοιασε με αυτήν του γιου του, τον 3χρονο Archie.

«Ακούγεσαι ακριβώς σαν τον γιο μου, τον Archie. Η ίδια τσιριχτή φωνούλα. Την αγαπώ», είπε ο πρίγκιπας.

Έπειτα, ο μικρός ρώτησε τον Harry τι κάνουν τα παιδιά του αυτήν την περίοδο, με τον πρίγκιπα να απαντά:

«Ο Archie είναι πολύ απασχολημένος και η (ενάμισι έτους) Lili μαθαίνει να χρησιμοποιεί τη φωνή της, κάτι που είναι καταπληκτικό»

Ο πρίγκιπας Harry ήταν να γνωρίσει τους τους γονείς των παιδιών από κοντά τον Σεπτέμβριο όταν επισκέφτηκε με τη Meghan την Αγγλία, αλλά τελικά το ζευγάρι δεν τα κατάφερε λόγω του ξαφνικού θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ. Για να επανορθώσει, οργάνωσε αυτήν τη διαδικτυακή συνάντηση, όπου είπε τα συγχαρητήριά του στις οικογένειες, τόσο στους γονείς για τον τρόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά τους όσο και στα παιδιά που είναι πραγματικοί μαχητές.

Μία προφητεία ορίζει ποιος θα διαδεχθεί τον βασιλιά Κάρολο και αυτός δεν είναι ο William