Νυχτερινή έξοδος για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle έναν μήνα μετά τον θάνατο της Ελισάβετ

Νυχτερινή έξοδος για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle έναν μήνα μετά τον θάνατο της Ελισάβετ

Ο πρίγκιπας Harry, η Meghan Markle, ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος Camilla

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex φαίνεται πως βγήκαν ραντεβού και απόλαυσαν την κάθε στιγμή.

Έναν μήνα μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ (8/9/2022), τα πράγματα στα νυν και πρώην μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν αρχίσει να παίρνουν τον δρόμο τους.

Ο Κάρολος είναι πλέον βασιλιάς με την Camilla βασιλική σύζυγο. Ο πρίγκιπας William και η Kate κάνουν το ένα ταξίδι μετά το άλλο και να δείξουν πόσο «θερμά» έχουν πάρει τους νέους τους τίτλους ως πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Η Meghann Markle και ο πρίγκιπας Harry σε νυχτερινή έξοδο

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry συνεχίζουν τη ζωή τους στη Santa Barbara όπου μένουν τα τελευταία δύο χρόνια μαζί με τα παιδιά τους, Archie και Lilibet. Μάλιστα, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, o δούκας και η δούκισσα του Sussex απόλαυσαν τη βραδινή τους έξοδο στο Santa Barbara Bowl όπου τραγουδούσε ο Jack Johnson. To ζευγάρι βρισκόταν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο μακριά από τα πλήθη μαζί με 10 άλλους ανθρώπους.

Στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η 41χρονη Meghan απολάμβανε χαλαρά το ποτό της, ενώ κάποια στιγμή ο 38χρονος Harry πέρασε και το χέρι του γύρω από τη μέση της. Γενικά, η έξοδος έμοιαζε με ραντεβού.

O Harry και η Meghan πήραν μία σημαντική απόφαση για να αλλάξουν τις σχέσεις τους με τον William

Η επιστροφή στο podcast Archetypes

Πριν μερικές ημέρες, η Meghan επέστρεψε στο podcast της με το επόμενο επεισόδιο του Archetypes, στο οποίο μίλησε με την κωμικό Margaret Cho και τη δημοσιογράφο Lisa Ling.

Κεντρικό θέμα του επεισοδίου ήταν η «Dragon Lady», ένα στερεότυπο συγκεκριμένων γυναικών από την Ανατολική Ασία, τη Νότια Ασία ή τη Νοτιανατολική Ασία, οι οποίες χαρακτηρίζονται ως μυστηριώδεις, κυριαρχικές, παραπλανητικές, ακόμα και σεξουαλιστικά δελεαστικές. Το όνομα «Dragon Lady» είναι εμπνευσμένο από την κακιά του κόμικ «Terry and the Pirates», την οποία υποδύθηκε η ηθοποιός Anna May Wong.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, η Meghan έκανε μία αναδρομή στην παιδική της ηλικία όταν μεγάλωνε στο Los Angeles και γνώριζε πολλές και διαφορετικές κουλτούρες. Μάλιστα, με τη μητέρα της, Doria Ragland, συνήθιζε να πηγαίνει σε ένα Κορεάτικο σπα, στο οποία έμπαιναν υποχρεωτικά γυμνές καθώς τα μαγιό απαγορεύονταν.