Ο πρίγκιπας William δε φοβάται να «λερώσει» τα χέρια του και το κοινό τον αποθεώνει

Ο πρίγκιπας William δε φοβάται να «λερώσει» τα χέρια του και το κοινό τον αποθεώνει

Καμία σχέση με τον βασιλιά Κάρολο που εκνευρίζεται επειδή λερώθηκε με μία πένα.

Οι πυρετώδεις επισκέψεις του πρίγκιπα William και της πριγκίπισσας Kate συνεχίζονται και περιλαμβάνουν γεγονότα κάθε περιεχομένου και κατηγορίας. Πρόσφατα, για παράδειγμα, το ζευγάρι βρέθηκε στο Queen Elizabeth Olympic Park στο Λονδίνο για τα 10 χρόνια του Coach Core και ο 40χρονος γιος της πριγκίπισσας Diana μέχρι που έβαλε γάντια του μποξ.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας στο ίδρυμα που ίδρυσαν πριν 10 χρόνια

Το Coach Core είναι ένα ίδρυμα που ίδρυσαν ο William και η Kate το 2012 και στοχεύει σε νεαρούς ανθρώπους 16-24 ετών που δε βρίσκονται στην εκπαίδευση ή στην αγορά εργασίας. Το ίδρυμα προσφέρει εκπαίδευση σε αθλήματα και «αναπτύσσει ταλέντα παρέχοντας μία γκάμα ικανοτήτων που είναι ζωτικής σημασίας για τον αθλητισμό, την εργασία και τη ζωή».

https://www.instagram.com/p/CjqOcSttKmO

Για τα 10 χρόνια της λειτουργίας του ιδρύματος, λοιπόν, ο William φόρεσε το μπλε κοστούμι του αλλά και γάντια του μποξ και άρχισε να ρίχνει γροθιές σε έναν σάκο, ενώ αντιμετώπισε έναν εξίσου rookie με εκείνον παρευρισκόμενο. Έτσι, έδειξε ότι δεν είναι από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που θα κινούνται με καθωσπρεπισμό χάνοντας κάπου στην πορεία την επαφή με τον κόσμο. Ο βασιλιάς Κάρολος που εκνευρίζεται όταν λερώνεται με μία πένα, ας πούμε, μάλλον δύσκολα θα το έκανε.

Καθ’ όλη τη διάρκεια, η Kate, φορώντας επίσης ένα μπλε σακάκι, καθόταν στο πλάι του γηπέδου και υποστήριζε τον σύζυγό της που είναι ο αμέσως επόμενος στη σειρά διαδοχής του Βρετανικού θρόνου.

Η μεγάλη αλλαγή στην προβληματική σχέση του βασιλιά Καρόλου με τον πρίγκιπα William

Το ταξίδι της Kate και του William στην Ουαλία

Το ζευγάρι, μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ στις 8 Σεπτεμβρίου, κάνει τη μία εμφάνιση μετά την άλλη. Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας -ανάμεσα στα άλλα- επισκέφτηκαν την Ουαλία, όπου και συνάντησαν τον αιδεσιμότατο Steven Bunting. Εκείνος υποδέχτηκε το ζευγάρι στην εκκλησία του Αγίου Θωμά και μίλησε στο Αμερικανικό People αποκαλύπτοντας πως ο William έχει πάρει πολύ θερμά τον ρόλο του, θέλοντας, μάλιστα, να μάθει και Ουαλικά.

«Είπε ότι θέλει να μάθει Ουαλικά και μοιράστηκε μερικές Ουαλικές φράσεις», είπε ο Bunting για τον πρίγκιπα. Ανάμεσα στις λέξεις που χρησιμοποίησε ήταν το «paned» που σημαίνει «φλιτζάνι» και το «bara brith» που είναι ένα παραδοσιακό ουαλικό ψωμί για τσάι.

Το ταξίδι στη Βόρεια Ιρλανδία

Ανάμεσα στα διάφορα ταξίδια που επέλεξε να κάνει το ζευγάρι, βρέθηκε και αυτό στην Ιρλανδία, αλλά εκεί συνέβη κάτι που μάλλον δεν περίμενε.

Την ώρα που η Kate χαιρετούσε ανθρώπους που είχαν σχηματίσει ουρές στους δρόμους, μία γυναίκα ξαφνικά πετάχτηκε και, την ώρα που έσφιγγε χέρια με την πριγκίπισσα, της είπε: «Χαίρομαι που σε γνωρίζω, αλλά θα ήταν καλύτερα αυτό να συνέβαινε στη δική σου χώρα. Η Ιρλανδία ανήκει στους Ιρλανδούς». Την ώρα που τα έλεγε αυτά, είχε και ανοιχτό το κινητό για να ηχογραφήσει.

Παρά το περιστατικό, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας δημοσίευσαν ένα βίντεο στον λογαριασμό τους στο Instagram με σκηνές από τα όσα έκαναν στο ταξίδι τους και το caption: «Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, Βόρεια Ιρλανδία».

https://www.instagram.com/p/CjYsVIkLWRB