Μία λεπτομέρεια ανατρέπει όσα πιστεύαμε ότι ίσχυαν μεταξύ Καρόλου και Harry

Νατάσσα Σχοινά
Μία λεπτομέρεια ανατρέπει όσα πιστεύαμε ότι ίσχυαν μεταξύ Καρόλου και Harry

Ο Κάρολος και ο Harry στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

AP

Μία φωτογραφία που έχει ο Κάρολος σε περίοπτο σημείο λέει πολλά.

Οι περισσότεροι αυτήν την περίοδο πιστεύουν πως οι σχέσεις του βασιλιά Καρόλου με τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle δεν είναι και οι καλύτερες. Όταν, μάλιστα, δόθηκαν οι νέοι τίτλοι στα μέλη της βασιλικής οικογένειας και ο Archie με τη Lilibet δεν ονομάστηκαν πρίγκιπας και πριγκίπισσα αντιστοίχως, ο κόσμος θεώρησε ότι κάπως έτσι πέρασε ένα πολύ σαφές μήνυμα από τον μονάρχη.

Η αλήθεια είναι πως ο Harry γνώριζε ότι αποχωρώντας από senior μέλος της βασιλικής οικογένειας το 2020, θα υπήρχαν επιπτώσεις, όμως, μάλλον δεν μπορούσε να φανταστεί σε τι βαθμό.

Ωστόσο, ενώ όλοι πιστεύουν πως πλέον ο Κάρολος και η Camilla θέλουν να βλέπουν μόνο τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton που είναι τα τυπικά παιδιά του παλατιού και που ξέρουν ότι θα ακολουθήσουν τις βασιλικές οδηγίες κατά γράμμα, μία νέα λεπτομέρεια ήρθε στο προσκήνιο και δείχνει πως τα πράγματα δεν ήταν τόσο τραγικά όσο φανταζόμασταν.

Η μεγάλη αλλαγή στην προβληματική σχέση του βασιλιά Καρόλου με τον πρίγκιπα William

Η φωτογραφία που έχει στο τραπέζι ο βασιλιάς Κάρολος

Η πρωθυπουργός της Αγγλίας, Liz Truss, συνάντησε τον βασιλιά Κάρολο στο παλάτι του Buckingham και η κάμερα κατέγραψε τη σκηνή στην οποία εκείνη μπαίνει στο δωμάτιο και κάνει χειραψία με τον βασιλιά. Το πλάνο, όμως, δείχνει και μερικά πλάνα του χώρου και μέσα σε αυτά φαίνονται κάποιες φωτογραφίες. Μία από αυτές είναι από τον γάμο του Harry με τη Meghan το 2018.

Πρόκειται για τη φωτογραφία που τράβηξε ο Alexi Lubomirski στο κάστρο Windsor όταν επέστρεψαν από τη γαμήλια τελετή στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στην οποία απεικονίζεται όλη η βασιλική οικογένεια καθώς και η μητέρα της Meghan, Doria Ragland. Ποζάρει μέχρι και ο πρίγκιπας Φίλιππος που τότε ακόμη ζούσε στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ.

Για να έχει κρατήσει ο Κάρολος την εν λόγω φωτογραφία σε περίοπτο σημείο, σίγουρα δε σημαίνει ότι δε θέλει να βλέπει τον Harry και τη Meghan.

«Ακούγεσαι ακριβώς σαν τον γιο μου, τον Archie», είπε ο χαζομπαμπάς πρίγκιπας Harry