Αυτό και αν είναι έκπληξη - Η Kate θέλει να συμφιλιωθεί με τη Meghan

Αυτό και αν είναι έκπληξη - Η Kate θέλει να συμφιλιωθεί με τη Meghan

(AP Photo/Ben Curtis, File)

Copyright 2019 The Associated Press. All rights reserved

Το ταξίδι στην Αμερική για την Kate και τον William και η συνάντηση με Harry και Meghan. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι δύο γυναίκες θα κάνουν συμφιλίωση με την Kate να κάνει το πρώτο βήμα. 

Από την συνέντευξη που είχαν δώσει ο Harry και η Meghan στην Oprah, όπου είχαν μιλήσει για τις φήμες θερμού επεισοδίου μεταξύ της Kate και της Meghan πριν τον γάμο της και την μετέπειτα συμπεριφορά τους, είχαμε καταλάβει πως δεν είχαν πια και τις καλύτερες σχέσεις. Τώρα ήρθε η στιγμή μετά τον θάνατο της Ελισάβετ για να γίνει η πρώτη προσπάθεια συμφιλίωσης. Η έκπληξη έρχεται από την Kate, καθώς δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι εκείνη θα κάνει την πρώτη κίνηση.

https://www.instagram.com/p/CjA0WWHNbzz

Οι Fab 4 ενώνονται ξανά

Η συνάντηση των δύο ζευγαριών, ή Fab 4, όπως τους αποκαλούν στα social media, λίγο πριν την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, είχε γίνει πρώτο θέμα παγκοσμίως με τα φωτογραφικά στιγμιότυπα, να τους δείχνουν για πρώτη φορά μαζί, μετά την απόφαση του Harry να παραιτηθεί των δικαιωμάτων του και να μετακομίσει με την γυναίκα του και τα παιδιά τους στην Αμερική. Ωστόσο από αυτή την συνάντηση, δεν τους είδαμε καθόλου θερμούς μεταξύ τους και δεν έφταιγε μόνο το πρωτόκολλο που τους κρατούσε λόγω πένθους, σε απόσταση. Ούτε ένα βλέμμα δεν έριξε η Kate στην Μeghan και το αντίστροφο. Από την αμηχανία τους κοιτούσαν μόνο τα λουλούδια που είχαν αφήσει για την μνήμη της Ελισάβετ, έξω από το παλάτι.

Η 45λεπτη διαπραγμάτευση πριν δούμε ξανά μαζί, William με Harry, Kate και Meghan και οι γκάφες

Τώρα όμως η Page Six σε δημοσίευμά της, υποστηρίζει πως η δούκισσα της Ουαλίας, σκοπεύει να κάνει το πρώτο βήμα και έχει μία καλή αφορμή για να μας κάνει την έκπληξη. Kate και William, θα βρίσκονται στις αρχές Δεκεμβρίου στις ΗΠΑ, για να παραβρεθούν στα βραβεία «Earthshot» για το περιβάλλον, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στην Βοστώνη.

Τις ίδιες μέρες, λίγο πιο βόρεια στην Νέα Υόρκη, ο Harry και η Meghan θα παραβρεθούν στην εκδήλωση του ιδρύματος του Robert Kennedy, για τα ανθρώπινα δικαιώματα, όπου ο Harry θα είναι και ομιλητής. Οι ίδιες πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα, υποστηρίζουν πως τα δύο ζευγάρια θα επιδιώξουν να συναντηθούν, προφανώς για να λύσουν τις διαφορές τους, σε ουδέτερο έδαφος, μακριά από την Βρετανία. Οι Wales θα συναντηθούν με τους Sussex's στη Νέα Υόρκη, όπως λένε αυτές οι πληροφορίες.

https://www.instagram.com/p/CjYsVIkLWRB

Δεν ξέρουμε ωστόσο αν αυτή η συνάντηση θα είναι μυστική ή θα γίνει δημόσια. Απίθανο το δεύτερο ενδεχόμενο, για να μην πούμε ότι και γενικότερα αυτή η συνάντηση των 4 μας φαίνεται ένα άπιαστο όνειρο. Βέβαια η Meghan είχε δηλώσει σε εκείνη την περιβόητη συνέντευξη της Oprah, ότι μετά την έκρηξη της, η Kate που είχε μιλήσει με θυμό στην αγχωμένη πριν τον γάμο της, Meghan, της είχε στείλει και λουλούδια ζητώντας συγγνώμη. Βέβαια αργότερα με όσα συνέβησαν, η Kate κράτησε τις αποστάσεις της από το ζευγάρι.