Αν ισχύει αυτή η δήλωση για τον Harry, τότε ο πρίγκιπας κατάφερε να μας ξεγελάσει όλους

Αν ισχύει αυτή η δήλωση για τον Harry, τότε ο πρίγκιπας κατάφερε να μας ξεγελάσει όλους

O πρίγκιπας Harry στο παλάτι του Buckingham AP

Ένας νέος ισχυρισμός ήρθε στο προσκήνιο και έχει τη δυναμική να αλλάξει όσα πιστεύαμε για τον Harry.

Στην παρούσα φάση, ο πρίγκιπας Harry απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή στο πλευρό της συζύγου του, Meghan Markle, και των παιδιών τους, Archie και Lilibet. Η οικογένεια ζει στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Santa Barbara, μακριά από το παλάτι και τις διαρκείς απαιτήσεις του και, κάπως έτσι, αυτό που ήθελε πάντα ο Harry έγινε πραγματικότητα. Ή έτσι νομίζουμε.

Μήπως ο πρίγκιπας Harry δεν είναι αυτός που φαίνεται;

Εκεί που όλα έβαιναν καλώς, αν μη τι άλλο, έτσι όπως κατά τα φαινόμενα θεωρούμε ότι ήθελε ο πρίγκιπας, η βασιλική σχολιάστρια Valentine Low έρχεται να ανατρέψει τα πάντα σκιαγραφώντας μία εντελώς διαφορετική εικόνα για τον 38χρονο Harry.

Κατά τη Low, o Harry ανέκαθεν φοβόταν ότι κανείς δε θα ήθελε να ασχολείται μαζί του όσο περνούν τα χρόνια και τα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας μεγαλώνουν. Οι προβληματισμοί του γίνονται ακόμα μεγαλύτεροι όσον αφορά στον πρίγκιπα George που είναι ο πρωτότοκος γιος του πρώτου σε σειρά διαδοχής αδερφού του, πρίγκιπα William.

«Ο Harry ένιωσε ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αν δε βρίσκονται στη σειρά να γίνουν βασιλείς, γίνονται όλο και λιγότερο επίκαιροι όσο μεγαλώνουν. Προχωράνε πιο κάτω στη σειρά διαδοχής την ώρα που νεότερα, πιο εντυπωσιακά μέλη έρχονται. Άλλωστε, ο δούκας του Kent που αυτές τις μέρες κανείς δεν ξέρει ποιος είναι, κάποτε ήταν όγδοος στη σειρά διαδοχής για τον Βρετανικό θρόνο. Ο Harry ένιωσε ότι, μέχρι να γίνει 18 ο πρίγκιπας George, κανείς δε θα νοιάζεται για εκείνον», είπε η Low στο Palace Confidential.

Παρεμπιπτόντως, ο δούκας του Kent είναι ο πρίγκιπας Edward, πρώτος ξάδερφος της βασίλισσας Ελισάβετ μέσω των πατεράδων τους, βασιλιά Γεωργίου VI και πρίγκιπα Γεωργίου, δούκα του Kent.

Αυτός εδώ στη μέση, δηλαδή:

Britain Queen's Birthday

Αν, λοιπόν, υποθέσουμε ότι ισχύουν τα όσα ισχυρίζεται η Low, ο πρίγκιπας Harry, όχι απλά δεν ήθελε να απομακρυνθεί από το παλάτι, αλλά θέλει να είναι και το βασιλικό μέλος με το οποίο ασχολούνται όλοι.

Προς το παρόν, και μακριά από τη Μεγάλη Βρετανία ζουν και πριγκιπικούς τίτλους για τα παιδιά τους δεν εξασφάλισαν από τον βασιλιά Κάρολο που έκανε τον πρίγκιπα William πρίγκιπα της Ουαλίας και την Kate Middleton πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Η μεγαλύτερη απειλή που θα αντιμετωπίσει ο Κάρολος στη βασιλεία του