Η Donna Feldman ανατρέπει τα λεγόμενα της Meghan Markle: «Πρέπει να διαφωνήσω με όσα λέγονται»

Η Donna Feldman ανατρέπει τα λεγόμενα της Meghan Markle: «Πρέπει να διαφωνήσω με όσα λέγονται»

Η Meghan Markle στα Invictus Games

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Δεν πρόλαβαν να περάσουν μερικές ημέρες από τις δηλώσεις της δούκισσας του Sussex και μία πρώην συνάδελφός της αναφέρει μία διαφορετική εμπειρία.

Μόλις πριν μερικές ημέρες η Meghan Markle αποκάλυψε στο podcast της, Archetypes, πως, όσο εργαζόταν ως «κορίτσι της βαλίτσας» στην εκπομπή Deal or No Deal, ένιωθε ότι της συμπεριφέρονταν σαν να ήταν «bimbo».

«Ήμουν ευγνώμων για τη δουλειά, αλλά όχι για το πώς με έκανε να νιώθω, δηλαδή όχι έξυπνη. Παρεμπιπτόντως, περιτριγυριζόμουν από έξυπνες γυναίκες σε εκείνη τη σκηνή, αλλά αυτός δεν ήταν ο βασικός λόγος που ήμασταν εκεί», είπε και συνέχισε:

«Δε μου άρεσε που ήμουν αναγκασμένη να εστιάζω στην εξωτερική μου εμφάνιση και σε ελάχιστη ουσία αλλά έτσι το ένιωθα εκείνη την περίοδο. Υποβαλλόμουν σε αυτό το συγκεκριμένο αρχέτυπο: τη λέξη ‘bimbo’ (σ.σ. Μία λέξη που χρησιμοποιείται απευθυνόμενη σε μία ελκυστική αλλά όχι έξυπνη γυναίκα που οι γύρω της σεξουαλικοποιούν)».

Η δήλωση που «αδειάζει» τη Meghan Markle

Μία άλλη κοπέλα που έχει επίσης στο βιογραφικό της το Deal or No Deal, αφού και εκείνη άνοιγε βαλίτσες στη διάσημη εκπομπή, έρχεται τώρα να μιλήσει για τη δική της εμπειρία, η οποία φαίνεται πως δεν ενισχύει τα λεγόμενα της δούκισσας του Sussex.

Ο λόγος για την Donna Feldman.

https://www.instagram.com/p/ChWRI0auVc8

Η Donna Feldman μίλησε στο Hollywood Life και εξήγησε ότι, για εκείνη, η εμπειρία στην εκπομπή ήταν πολύ διαφορετική από αυτήν που είχε η Meghan.

«Έχω διαβάσει τα σχόλια της Meghan σχετικά με το ότι της έχουν συμπεριφερθεί σαν ‘bimbo’ όσο δούλευε στο Deal or No Deal , αλλά πρέπει να διαφωνήσω με όσα λέγονται. Όσο βρισκόμουν στην εκπομπή, ούτε σε εμένα ούτε σε καμία άλλη με την οποία δούλευα έχουν ποτέ συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο, κατά τη γνώμη μου. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως ο καθένας έχει τη δική του εμπειρία κι εγώ μπορώ να μιλήσω μόνο για τη δική μου», είπε η Feldman.

https://www.instagram.com/p/CbNWQfpgG02

Κάθε «Briefcase Beauty» γνωρίζει ότι η εμφάνιση παίζει βασικό ρόλο στο πόστο

Έπειτα, η «Briefcase Beauty» εξήγησε πως τα κορίτσια γνωρίζουν πολύ καλά ότι η εμφάνιση παίζει βασικό ρόλο για το συγκεκριμένο πόστο.

«Ξέρεις για ποιο πράγμα υπογράφεις όταν προσλαμβάνεσαι ως ‘Briefcase Beauty’ (σ.σ. κοπέλα της βαλίτσας). Το να προσληφθείς με βάση την εμφάνισή σου έρχεται με τη θέση και, από τη στιγμή που το Deal or No Deal ήταν μία από τις μεγαλύτερες εκπομπές του NBC, αν θες να βοηθήσεις την καριέρα σου, παίρνεις όσα περισσότερα μπορείς από αυτήν και αναπτύσσεις το βιογραφικό σου από εκεί. Αν και έχω λάβει πολλές προτάσεις που βασίζονται στην εμφάνισή μου, η ευφυία μου, η προσωπικότητά μου και η ισχυρή εργασιακή ηθική μου συμβάλλουν στο να προσλαμβάνομαι σε καθημερινή βάση.

Φυσικά, υπήρχαν κάποια πράγματα στο να δουλεύεις στην εκπομπή που δεν ήταν πάντα φανταστικά. Το να μην μπορείς να κάτσεις κάτω φορώντας γόβες στιλέτο επειδή μπορεί να ζαρωνόταν το φόρεμά μου ή το να στεκόμαστε σε μία σειρά για να διαβεβαιωθούν ότι όλα έμοιαζαν όπως έπρεπε. Αλλά δεν ήμουν ποτέ φαν των καλλιστείων για κάποιον λόγο. Δεν ήταν το καλύτερο συναίσθημα για οποιαδήποτε γυναίκα που έχει αυτοεκτίμηση, αλλά πρέπει να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου ότι έχεις προσληφθεί για την εμφάνισή σου και τη θετική σου διάθεση. Και απέδωσε γιατί λαμβάναμε πολλά email από ανθρώπους που ήταν πάντα πολύ χαρούμενοι να βλέπουν τα χαμογελαστά πρόσωπά μας στην οθόνη», σχολίασε.