Ειδικός στη γλώσσα του σώματος βρήκε το μυστικό της Meghan Markle για να γίνεται αρεστή

Ειδικός στη γλώσσα του σώματος βρήκε το μυστικό της Meghan Markle για να γίνεται αρεστή

Η Meghan εμφανίζεται όλο και πιο άνετη με κάθε της συνέντευξη, αλλά ο ειδικός εξηγεί πώς πετυχαίνει να γίνεται κατευθείαν τόσο συμπαθής στον συνομιλητή.

Όσο περισσότερο περνάει ο καιρός μακριά από το παλάτι και τη ζωή της ως αρραβωνιασμένη και φρεσκοπαντρεμένη εκεί, η Meghan Markle βρίσκει όλο και περισσότερο τον εαυτό της. Εκεί που το κοινό την παρατηρούσε λίγο πιο μαγκωμένη προσπαθώντας να ακολουθήσει κάθε κανόνα για δημόσιες εμφανίσεις, τώρα είναι πιο άνετη και λιγότερο αγχωμένη, γιατί εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό της.

Αυτήν την εβδομάδα, η δούκισσα του Sussex έδωσε μία συνέντευξη στο Variety και, ανάμεσα στα άλλα, μίλησε για το πένθος για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και πώς το έχουν διαχειριστεί στο σπίτι με τον πρίγκιπα Harry. Παράλληλα, σχολίασε και πράγματα για τα παιδιά της, Archie και Lilibet.

Η Meghan Markle έχει πλέον μεγάλη άνεση στις solo συνεντεύξεις

Ο ειδικός στη γλώσσα του σώματος Darren Stanton μίλησε στο Slingo και εξήγησε πως έχει παρατηρήσει τη μεγάλη αλλαγή της Meghan Markle όταν κάνει μόνη της συνεντεύξεις.

«Πιστεύω πως η Meghan αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα της όταν είναι μόνη της. Φαίνεται να έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ειδικά κατά τη διάρκεια των solo εμφανίσεων με τα media. Δε λέω ότι δεν παίρνει αυτοπεποίθηση όταν είναι με τον Harry, αλλά μοιάζει πιο άνετη με τον εαυτό της όταν εμφανίζεται μόνη της στην οθόνη», είπε.

Ποιο είναι, όμως, το μυστικό για να γίνεται αρεστή;

Ο Stanton σημείωσε επίσης το «μυστικό» που κάνει τις συνεντεύξεις της Meghan τόσο επιτυχημένες φέρνοντας ως παράδειγμα τη συνέντευξη στο Variety.

«Το πρώτο παράδειγμα με τη Meghan σε αυτό το κλιπ είναι ότι έχει απίστευτο eye contact με όποιον μιλάει. Το πραγματικό eye contact διαρκεί 3-5 δευτερόλεπτα και εκείνη βρίσκεται στο τέλειο χρονικό πλαίσιο. Δεν αποσπάται όταν κοιτάζει τον άνθρωπο που της κάνει συνέντευξη. Αυτή είναι μία έξυπνη τεχνική για να κάνεις τον οποιονδήποτε να νιώθει ξεχωριστός», είπε.

meghan_markle_glossa_somatos2.png

«Όταν κάποιος είναι πηγαίος, όλο το πρόσωπό του συμμετέχει, ενώ, όταν κάποιος προσπαθεί να προσποιηθεί λύπη, μόνο το μισό του πρόσωπο συμμετέχει. (Στο βίντεο) όλο το πρόσωπό της συμμετέχει και εκπέμπει θετική ενέργεια», προσέθεσε.