Η Μeghan στο Variety: Οι άγνωστες λεπτομέρειες της πρώτης συνάντησης με την Ελισάβετ

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μeghan στο Variety: Οι άγνωστες λεπτομέρειες της πρώτης συνάντησης με την Ελισάβετ

(Chris Jackson/Pool Photo via AP)

Η εντυπωσιακή της φωτογράφηση για το Variety. Πως ένιωσε αυτό το διάστημα ο Harry με την επιστροφή του στο Λονδίνο και την απώλεια της γιαγιάς του και τι λέει η Meghan για εκείνη;

Η Meghan αυτό το διάστημα δεν έχει σταματήσει να μιλά και να λέει δημόσια όσα σκέφτεται, είτε μέσω του δικού της podcast ή μέσω συνεντεύξεων, σε μία προσπάθεια προφανώς να αλλάξει το προφίλ της. Αυτή τη φορά μίλησε για πρώτη φορά για το τι συνέβη τις ημέρες που ήταν στο Λονδίνο με τον Harry για την κηδεία της Ελισάβετ, αλλά και για την ίδια τη βασίλισσα.

https://www.instagram.com/p/Cj5JpddsoY9

«Ήταν μία περίπλοκη περίοδος»

Η Μeghan έδωσε συνέντευξη στο Variety και αποκάλυψε, αυτό που όλοι ήθελαν να μάθουν από εκείνη. Τι συνέβη ακριβώς τις ημέρες που ήταν στο Λονδίνο εξαιτίας του θανάτου της Ελισάβετ και την ψυχολογική κατάσταση του Harry.

Νυχτερινή έξοδος για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle έναν μήνα μετά τον θάνατο της Ελισάβετ

https://www.instagram.com/p/Cj5JKQGsg5k

Και όπως λέει: «Ήταν μία περίπλοκη περίοδος, αλλά ο σύζυγός μου με την αισιοδοξία που τον διακρίνει είπε ότι τώρα η γιαγιά του ενώθηκε ξανά με τον σύζυγό της. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που είχα τη δυνατότητα να είμαι αυτό το διάστημα δίπλα στον Harry και να τον υποστηρίξω».

Δεν αναφέρθηκε όμως η Meghan, ούτε στην συνάντηση με την Kate και τον William, ούτε φυσικά στο πώς ένιωσε εκείνη που ξαναγύρισε στην Αγγλία δύο χρόνια μετά. Αν αισθάνθηκε άβολα ή αμήχανα. Το μόνο που ανέφερε για τα επίμαχα γεγονότα του παρελθόντος, είναι πως μετά την συνέντευξη στην Oprah, δέχθηκε την συμπαράσταση των φίλων της στην Αμερική. Και όπως λέει:

«Ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν εκείνη τη στιγμή».

Αντίθετα αγνοώντας όσα έχουν γραφτεί και όσα έχουν ειπωθεί για τις κακές της σχέσεις με το παλάτι, μίλησε για την πρώτη συνάντηση που είχε με την βασίλισσα Eλισάβετ, την εποχή που είχε αρραβωνιστεί τον Harry.

H Meghan χαρακτηρίζει την Ελισάβετ, ως την μόνη γυναίκα στον κόσμο με φωτεινό ηγετικό εκτόπισμα:

«Σκέφτομαι την πρώτη συνάντηση που είχα μαζί της και πόσο ξεχωριστά ένιωθα. Νιώθω τυχερή. Είμαι ευγνώμων που είχα την ζεστασιά της από την αρχηγό της οικογένειας».

Σε αυτό το σημείο η Meghan ακολουθεί την τακτική του Harry. Να κάνει δηλαδή μόνο αναφορές για την Ελισάβετ, χωρίς να αναφέρεται σε κανένα άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Mία διπλωματική τακτική καθώς κάθε τι που είπε ακόμη και για την καθημερινότητα με τον άντρα της (δουλεύουν στο ίδιο χώρο στο σπίτι τους) ήταν προσεκτικά διατυπωμένο, για να μην παρερμηνευτεί.