Αν θες να απολαύσεις ένα δείπνο με τη Meghan Markle, τώρα είναι ευκαιρία σου

Πατούλια Κατερίνα
Αν θες να απολαύσεις ένα δείπνο με τη Meghan Markle, τώρα είναι ευκαιρία σου

Και ο τρόπος που μπορείς να διεκδικήσεις ένα δείπνο με την ίδια τη Meghan με το απαραίτητο αντίτιμο φυσικά.

Αν θες να απολαύσεις ένα πριβέ δείπνο με την Meghan Markle στις 29 Νοεμβρίου, πάρε όσες οικονομίες έχεις στην άκρη και δήλωσε συμμετοχή! Η δούκισσα του Sussex θα λάβει μέρος σε ένα ξεχωριστό δείπνο για τον οργανισμό Women's Fund στην Κεντρική Ινδιάνα και στο ξενοδοχείο Indianapolis Downtown Marriott.

Δείπνο με τη Meghan; Κλείσε εισιτήρια για την 29η Νοεμβρίου

Ο εν λόγω οργανισμός ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα τονίζοντας πως υποδέχεται με υπερηφάνεια τη Meghan, τη δούκισσα του Sussex στην Ινδιανάπολη τονίζοντας:

«Η δούκισσα είναι μητέρα, φεμινίστρια και πρωταθλήτρια στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ταυτόχρονα, η Σάντι Σάσο, καταξιωμένη συγγραφέας και ηγέτης της κοινότητας, θα είναι συντονίστρια της βραδιάς».

Στη βραδιά μπορείς να κλείσεις ένα τραπέζι δέκα ατόμων με τα εισιτήρια να ξεκινούν από 5000 δολάρια με 2500 δολάρια να είναι ίσης αξίας με τα ποτά και το φαγητό της εκδήλωσης.

https://www.instagram.com/p/Cj_n4PNIO_S

Μιλώντας στο περιοδικό Variety για την οικογένειά της και τη ζωή της στο πλευρό του πρίγκιπα Harry, η Markle είχε τονίσει:

«Μοιραζόμαστε το ίδιο γραφείο. Δουλεύουμε από το σπίτι, όπως άρχισαν να κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι κατά τη διάρκεια του lockdown. Μας επιτρέπει να περνάμε σημαντικό χρόνο με τα παιδιά μας σε αυτή την πραγματικά ιδιαίτερη στιγμή της ζωής τους.

Φτιάχνω πρωινό και ετοιμάζουμε τα παιδιά. Κάνουμε πολλές κοινές βιντεοκλήσεις και zoom calls, αλλά προσπαθούμε επίσης να μοιράσουμε τι μπορούμε ώστε να επικεντρωνόμαστε στις ενέργειές μας, για να μπορούμε να πετυχαίνουμε ακόμα περισσότερο», είπε η Meghan ενώ τόνισε για την απώλεια της βασίλισσας Ελισάβετ:

Η γνωριμία με την Ελισάβετ

«Είμαι πραγματικά ευγνώμων που μπόρεσα να είμαι με τον σύζυγό μου για να τον στηρίξω, ειδικά εκείνη την περίοδο του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ», δηλώνει σε ερώτημα του Variety για το πώς βίωσε την απώλεια της μονάρχη. Αυτό που είναι τόσο όμορφο είναι να βλέπεις την κληρονομιά που μπόρεσε να αφήσει η γιαγιά του σε τόσα πολλά μέτωπα. Σίγουρα, όσον αφορά τη γυναικεία ηγεσία, είναι το πιο λαμπρό παράδειγμα. Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που μπόρεσα να περάσω χρόνο μαζί της και να τη γνωρίσω. Ήταν μια περίπλοκη περίοδος, αλλά ο σύζυγός μου, πάντα αισιόδοξος, είπε: «Τώρα έχει ξαναβρεθεί με τον άντρα της».