Η Kate Middleton αποκάλυψε το μοναδικό πράγμα που δεν έχει καταφέρει στη ζωή της

Πατούλια Κατερίνα
Η Kate Middleton αποκάλυψε το μοναδικό πράγμα που δεν έχει καταφέρει στη ζωή της

Κι όχι απλά δεν το έχει καταφέρει αλλά όταν το δοκίμασε τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα για εκείνη.

Υπέροχη μαμά τριών παιδιών, πριγκίπισσα της Ουαλίας και μελλοντική σύζυγος βασίλισσα, προκομένη στα αθλήματα, δεινή τενίστρια και πόσα ακόμα θα μπορούσαμε να γράψουμε για την Kate Middleton. Κι όμως υπάρχει κάτι το οποίο όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να κάνει σωστά η 40χρονη σύζυγος του πρίγκιπα William αλλά παραδέχτηκε πως τα πήγε χάλια στη μία και μόνη φορά που το προσπάθησε.

«Κι όμως τα ήμουν απαίσια σε αυτό»

Η Middleton βρέθηκε στο Rugby League World Cup και μίλησε με εθελοντές του προγράμματος που σκοπό έχει να βελτιώσει τη ζωή των πόλεων και κωμοπόλεων που φιλοξενούν τους αγώνες και αφού δέχτηκε κάποια δώρα από τους εθελοντές, ανάμεσά τους ήταν και μερικά χειροποίητα σαπούνια και πλεκτά καπέλα. Βλέποντάς τα και συνομιλώντας με την Susan Hill που τα φτιάχνει , η Kate αποκάλυψε πως το πλέξιμο είναι η μοναδική ίσως δραστηριότητα την οποία όχι μόνο δεν κατάφερε να πετύχει αλλά ήταν πολύ κακή σε αυτή.

«Προσπάθησα κάποτε να πλέξω και ήμουν απαίσια σε αυτό, οπότε ίσως έρθω σε σας για μαθήματα», είπε η Kate με τη γυναίκα να απαντά πως αν μάθεις τον τρόπο είναι κάτι πολύ εύκολο.

H Κate σε πυρετώδεις προετοιμασίες:

Η νέα Πριγκίπισσα της Ουαλίας βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την εκδήλωση προς τιμήν της αείμνηστης μονάρχη. Η σύζυγος του Πρίγκιπα William είναι αυτή που διοργανώνει χριστουγεννιάτικη συναυλία με κάλαντα στο Αββαείο του Westminster, όμοια με εκείνη που πραγματοποιήθηκε πέρσι.

Αν θυμάσαι, η Kate Middleton το 2021 και λίγο πριν τα Χριστούγεννα έπαιξε πιάνο συνοδεύοντας τον τραγουδιστή Tom Walker στο τραγούδι του «For Those Who Can’t Be Here», ξεδιπλώνοντας και αποκαλύπτοντας έτσι το ταλέντο της στη μουσική.

Φέτος, λοιπόν, η Middleton ετοιμάζει μια δεύτερη συναυλία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου, και θα αποτελεί φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά και στις «ανιδιοτελείς προσπάθειες» τω ανθρώπων και των κοινοτήτων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ανακοινώνοντας τη χριστουγεννιάτικη αυτή εκδήλωση προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ, το Παλάτι του Kensington επεσήμανε ότι θα αναγνωρίσει τις «ανιδιοτελείς προσπάθειες» των ανθρώπων και των κοινοτήτων σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και θα τονίσει «την αξιοσημείωτη επίδραση που μπορεί να έχει για όλους μας η συσπείρωση για την υποστήριξη άλλων».

«Η φετινή εκδήλωση θα αποτίει φόρο τιμής στην Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ και τις αξίες που επέδειξε σε όλη της τη ζωή, συμπεριλαμβανομένης της ενσυναίσθησης, της συμπόνιας και της υποστήριξης για τους άλλους.

Αυτές οι αρχές συγκεντρώνονται στους εμπνευσμένους καλεσμένους που έχουν προσκληθεί στο Αββαείο από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο ως αναγνώριση των ακούραστων προσπαθειών τους να βοηθήσουν και να φροντίσουν τους γύρω τους».

Τα Χριστούγεννα αποτελούσαν αγαπημένη γιορτή της βασίλισσας που πάντα συγκέντρωνε την οικογένειά της στο Sandringham.