Στο εστιατόριο που δείπνησαν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry θα κάναμε κράτηση ASAP

Πατούλια Κατερίνα
Στο εστιατόριο που δείπνησαν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry θα κάναμε κράτηση ASAP
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved.

Το ξεχωριστό όνομα του εστιατορίου το οποίο επέλεξαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle. 

Μεγάλωσαν τα παιδιά τους και ο χρόνος που έχουν για να περνούν όμορφα μεταξύ τους έχει γίνει πιο πολύς και πιο ποιοτικός. Ο λόγος για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle που μετά τη συναυλία στην οποία τα έσπασαν τον προηγούμενο μήνα, ήρθε η ώρα για ένα ραντεβού όπου μίλησε η γλώσσα του σώματος.

Το εστιατόριο με το ξεχωριστό όνομα

Το ζευγάρι εντοπίστηκε από την Page Six να απολαμβάνει ένα λουκούλλειο γεύμα σε εστιατόριο που άνοιξε πρόσφατα και αποτελεί πόλο έλξης διάσημων και μη στην Καλιφόρνια.

Το μέρος αυτό ονομάζεται The Dutchess, δηλαδή η δούκισσα και η επιλογή του μόνο τυχαία δεν είναι αν σκεφτεί κανείς πως παρότι παραιτήθηκε των βασιλικών της καθηκόντων το 2020, η Markle συνεχίζει να υπογράφει παντού και να συστήνεται ως δούκισσα!

ojaifilmsociety_295760388_171835131995984_6737391003340917903_n.jpg

Ο 38χρονος Harry και η 41χρονη Meghan, πέρασαν σχεδόν απαρατήρητοι από τον κόσμο που έτρωγε δίπλα τους, ήταν πολύ ευγενικοί με το προσωπικό στην πρώτη τους αυτή επίσκεψη στο μαγαζί και αρκετά διαχυτικοί μεταξύ τους.

Το ζευγάρι μοιράστηκε ένα πιάτο κοτόπουλο tandoori και έπειτα επέστρεψε στο σπίτι και στα παιδιά του.

https://www.instagram.com/p/Cj_GSKDvrKT

Η Meghan είχε μιλήσει στο πρόσφατο podcast της για τις δυσκολίες του να είναι μαμά με δύο μικρά παιδιά τονίζοντας:

«Πάντα ακούω τα μόνιτορς των παιδιών. Πάντα ξυπνάω με τη Lili και την κατεβάζω κάτω και μετά από μισή ώρα, σηκώνεται ο Archie. Ξεκινάω να φτιάχνω το κολατσιό του και ο σύζυγός μου με βοηθάει, ενώ φτιάχνω πρωινό και για τους τρεις, είναι σημαντικό για εμένα, λατρεύω να το κάνω».

Μeghan η καλή σύζυγος και μαμά

Η 41χρονη μίλησε και για τις προσδοκίες που έχουν όλοι από τις νέες γυναίκες και μαμάδες στο επεισόδιο με τίτλο Good Wife/Bad Wife, Good Mom/Bad Mom και με καλεσμένες τη Sophie Trudeau, την Pamela Adlon και τον Sam Jay.

Εννοείται πως όπως κάνει κάθε φορά, η Markle μίλησε φυσικά για τις δικές της εμπειρίες εξηγώντας πως η ίδια αλλά και όλες οι γυναίκες θα πρέπει να σπάνε τα καλούπια μέσα στα οποία κάποιος τις περιορίζει να παραμείνουν.

«Έχουμε πέσει στην παγίδα εμείς οι μοντέρνες γυναίκες πως μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Αυτό είναι ένα μήνυμα απελευθέρωσης αλλά όχι και τόσο απελευθερωτικό. Θα έλεγα πως όλο αυτό είναι τοξικό. Πέσαμε στην παγίδα αυτών των πεποιθήσεων για το ποιες πρέπει να είμαστε, οι περσόνες της τελειότητας με την ψευδαίσθηση πως τα μπορούμε όλα.

Το εκκρεμές ταλαντεύεται αντίστροφα προς τη μεγάλη αυταπάρνηση, την απέχθεια και την ντροπή, αυτή είναι η άλλη πλευρά αυτού του εκκρεμούς.

Ο στόχος δεν είναι να μην ενοχοποιούμε τον εαυτό μας ή να κατηγορούμε τον εαυτό μας, αλλά να ξεφύγουμε από αυτή την τρέλα που ταλαντεύεται στο εκκρεμές. Και αν μπορούσαμε απλώς να κατεβούμε από αυτό το εκκρεμές, να βγούμε από αυτό το συνεχές τρενάκι. Μπορούμε να λάβουμε υπόψη μας την επόμενη συμβουλή της Δρ Σέφαλι», είπε η Meghan.