Ακόμα ένα δράμα για τη Meghan Markle: «Κρέμασε» τον Jimmy Fallon για δεύτερη φορά

Πατούλια Κατερίνα
Ακόμα ένα δράμα για τη Meghan Markle: «Κρέμασε» τον Jimmy Fallon για δεύτερη φορά
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Η Meghan Markle κατάφερε να γίνει και πάλι θέμα συζήτησης με τα καπρίτσια της και ο άτυπος εκπρόσωπος τύπου της, κατάφερε να τσαντίσει τους πάντες.

Δεν λέει να σταματήσει τα μπερδέματα η Meghan Markle και αυτή τη φορά η γκάφα ήταν δημόσια. Η δούκισσα του Sussex ανακοινώθηκε πως θα εμφανιστεί στη ζωντανή εκπομπή του Jimmy Fallon, το The Tonight Show στις 7 Δεκεμβρίου 2022.

To λάθος και η διόρθωση

Παρά την ανακοίνωση από το δίκτυο NBC, ο άτυπος εκπρόσωπος τύπου της 41χρονης, ο δημοσιογράφος Omid Scobie αποκάλυψε με ένα tweet πως η Meghan δεν θα κάνει τη ζωντανή αυτή εμφάνιση και πως τα μέλη του NBC δεν διάβασαν το τελευταίο μέμο της Markle στο οποίο τους ανακοίνωσε πως δεν θα εμφανιστεί τελικά.

Η εμπλοκή του Omid Scobie

Αμέσως μετά το tweet της ντροπής για το NBC, το κείμενο που προμόταρε την εμφάνιση της Markle εξαφανίστηκε και έτσι η δούκισσα δεν θα εμφανιστεί απέναντι στον Fallon για να μιλήσουν επιτέλους για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ της στο Netflix.

Ο Omid είναι άλλωστε ο συγγραφέας του βιβλίου Finding Freedom, που μιλάει για τη γνωριμία του Harry με τη Meghan και όλα εκείνα τα γεγονότα που οδήγησαν στο Megxit το 2020.

Εκπρόσωπος του NBC αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση όπου τόνιζε:

«Νωρίτερα σήμερα γράφτηκε λανθασμένα πως η Meghan, δούκισσα του Sussex θα εμφανιστεί στο The Tonight Show με τον Jimmy Fallon στις 7 Δεκεμβρίου 2022.

Αυτό το λάθος ήρθε τρεις περίπου μήνες μετά την ακύρωση της εμφάνισης της Markle στην ίδια εκπομπή, η οποία θα γινόταν στις 20 Σεπτεμβρίου, μία μόνο ημέρα μετά την ταφή της βασίλισσας Ελισάβετ. Η εμφάνιση είχε ανακοινωθεί πριν τον θάνατο της βασίλισσας στις 8 Σεπτεμβρίου και θα ήταν η πρώτη της Meghan η οποία δεν συνηθίζει να μιλά ζωντανά.

Τρικυμία στο ντοκιμαντέρ για το Netflix

Η σειρά των Sussexes με το Netflix φαίνεται πως θα αργήσει κι άλλο και η αιτία είναι οι Sussexes που δεν έκαναν μια βασική υποχώρηση.

Η μεγάλη εκείνη συμφωνία του Netflix από το 2020, η οποία κόστισε στο Netflix 100 εκατομμύρια δολάρια, δεν έχει ακόμα δώσει καρπούς. Δύο χρόνια μετά την αρχική συμφωνία, οι Sussexes ακόμα δεν έχουν παραδώσει προϊόν και το τελευταίο update, θέλει τον Harry και τη Meghan να άλλαξαν και σκηνοθέτη.

Η Garrett Bradley η οποία είναι η σκηνοθέτης της σειράς του Netflix Naomi Osaka, σταμάτησε τη συνεργασία με τους royals στη μέση των γυρισμάτων μιας και υπήρχε άλλη οπτική στο τελικό σχέδιο της σειράς.

«Υπήρξαν μερικές δύσκολες στιγμές ανάμεσα σε εκείνους και τη σκηνοθέτη και η Garrett εγκατέλειψε το project. Η εταιρία παραγωγής των Sussexes κάλυψε όσο υλικό μπόρεσε μέχρι να προσληφθεί η Liz Garbus».

Τι άλλο ξέρουμε για το ντοκιμαντέρ;