H εντυπωσιακή εμφάνιση της πριγκίπισσας Charlene στους εορτασμούς του Μονακό και το τρυφερό post

H εντυπωσιακή εμφάνιση της πριγκίπισσας Charlene στους εορτασμούς του Μονακό και το τρυφερό post

Σύσσωμη η οικογένεια Grimaldi παρευρέθηκε στο λαμπερό gala που διοργανώθηκε ωστόσο τα δίδυμα Αλβέρτου-Charlene μονοπώλησαν το ενδιαφέρον.

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου το Μονακό γιόρτασε την εθνική του ημέρα και όλοι οι royals παρευρέθηκαν στις εορταστικές εκδηλώσεις, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια. Οι περασμένες χρονιές ήταν αρκετά δύσκολες για του Μονεγάσκους λόγω της πανδημίας του κορονοϊού αλλά και της ανησυχίας που επικρατούσε για την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας Charlene.

Οι αδελφές του πρίγκιπα Αλβέρτου και όλα τα μέλη της οικογένειας Grimaldi συγκεντρώθηκαν δημοσίως με αφορμή τους λαμπερούς εορτασμούς.

Η πριγκίπισσα Charlene δημοσίευσε την ωραιότερη φωτογραφία των διδύμων

Το μόνο σίγουρο είναι πως το πιο γλυκό στιγμιότυπο των ημερών ήταν η φωτογραφία των διδύμων που δημοσίευσε η πριγκίπισσα Charlene στον λογαριασμό της στο Instagram. Η Gabriella και ο Jacques πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό και ενθουσίασαν τους royal fans.

https://www.instagram.com/p/ClIzb3uMmBv

Οι διαδικτυακοί φίλοι της πριγκίπισσας έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους αλλά και να αφήσουν κολακευτικά σχόλια, τονίζοντας ότι η Gabriella είναι ίδια ο μπαμπάς της και ο Jacques ολόιδιος η μαμά του.

Monaco National Day

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της οικογένειας Grimaldi στο gala για την εθνική γιορτή του Μονακό

Σύσσωμα τα μέλη του πριγκιπάτου έδωσαν το παρών στο λαμπερό gala που πραγματοποιήθηκε πριν λίγα 24ωρα για την εθνική γιορτή του Μονακό. Η πριγκίπισσα Charlene εμφανίστηκε στην ιδιαίτερη αυτή ημέρα με μία εντυπωσιακή maxi εντυπωσιακή δημιουργία Terrence Bray σε μπλε ρουά χρώμα.

Η πριγκίπισσα Καρολίνα εμφανίστηκε με ένα μαύρο αέρινο φόρεμα του οίκου Chanel και εντυπωσιακά κοσμήματα. Η Charlotte Casiraghi δεν θα μπορούσε να φορέσει κάτι άλλο από Chanel μιας και είναι amabassador του Γαλλικού Οίκου. Το tweed φόρεμα σε μπορντό χρώμα που επέλεξε για το gala της ταίριαζε απόλυτα και αναδείκνυε τη σιλουέτα της.

Η σύζυγος του Pierre Casiraghi, Beatrice Borromeo έλαμπε μέσα στο χρυσό Dior φόρεμά της ενώ η Tatiana Santo Domingo, εμπιστεύτηκε το βρετανικό brand Saloni, φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με εντυπωσιακά σχέδια.

Πηγή κεντρικής: apimages.com