«Δεν θα το κάνουμε αυτό»: Harry και Meghan χάλασαν τη συμφωνία με το Netflix για έναν λόγο

Πατούλια Κατερίνα
«Δεν θα το κάνουμε αυτό»: Harry και Meghan χάλασαν τη συμφωνία με το Netflix για έναν λόγο
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Η σειρά των Sussexes με το Netflix φαίνεται πως θα αργήσει κι άλλο και η αιτία είναι οι Sussexes που δεν έκαναν μια βασική υποχώρηση.

Η μεγάλη εκείνη συμφωνία του Netflix από το 2020, η οποία κόστισε στο Netflix 100 εκατομμύρια δολάρια, δεν έχει ακόμα δώσει καρπούς. Δύο χρόνια μετά την αρχική συμφωνία, οι Sussexes ακόμα δεν έχουν παραδώσει προϊόν και το τελευταίο update, θέλει τον Harry και τη Meghan αν άλλαξαν και σκηνοθέτη.

Τέλος η σκηνοθέτης

Η Garrett Bradley η οποία είναι η σκηνοθέτης της σειράς του Netflix Naomi Osaka, σταμάτησε τη συνεργασία με τους royals στη μέση των γυρισμάτων μιας και υπήρχε άλλη οπτική στο τελικό σχέδιο της σειράς.

Η page Six υποστηρίζει πως το διαζύγιο είναι από κοινού μιας και δεν υπήρχε κοινός τόνος με άτομα από τον χώρο να αναφέρουν πως η Garrett ήθελε να κάνει γυρίσματα και στο σπίτι των Sussexes ενώ οι ίδιοι δεν ένιωθαν άνετα με αυτό.

Πόσα εκατομμύρια θα πάρουν Meghan και Harry από το Netflix

«Υπήρξαν μερικές δύσκολες στιγμές ανάμεσα σε εκείνους και τη σκηνοθέτη και η Garrett εγκατέλειψε το project. Η εταιρία παραγωγής των Sussexes κάλυψε όσο υλικό μπόρεσε μέχρι να προσληφθεί η Liz Garbus».

Τα προβλήματα συνεχίζονται

Σύμφωνα με άλλη πηγή, η κακή σχέση των Sussexes με τη σκηνοθέτη ήταν η αιτία που τους είδαμε με δύο διαφορετικά συνεργεία τεχνικών στα δύο ταξίδια που έκαναν στη Νέα Υόρκη πέρσι. Πάντως η νέα σκηνοθέτης δεν έχει καλή σχέση με τα αφεντικά του Netflix αλλά ούτε και με τους Sussexes που θέλουν να κάνουν εκ νέου μοντάζ στο υλικό που έχουν ήδη. Οι Sussexes θέλουν έτσι κι αλλιώς το ντοκιμαντέρ τους να πάει πίσω για το τέλος του 2023, αλλά το Netflix αρνήθηκε μια ακόμα καθυστέρηση.

https://www.instagram.com/p/CkNtk1-INGI

Το ντοκιμαντέρ των Sussexes αναμένεται να το δούμε τον Δεκέμβριο, λίγο μόνο καιρό μετά την τελευταία σεζόν του Crown. Πάντως, με βάση τους κύκλους του Netflix, η σειρά επεισοδίων θα αποτελέσει ένα ακόμα λιθαράκι στο περεταίρω πάγωμα των σχέσεων του Harry με τη βασιλική οικογένεια, ενώ περιμένουμε και τη βιογραφία του Harry που έρχεται επίσης με αλλαγές εξαιτίας του θανάτου της βασίλισσας.

Ήδη από το 2020, η αρθρογράφος Emily Andrews είχε ντροπιάσει τον Harry για τους δεσμούς του με το Netflix:

«Ποτέ άλλοτε μέλη της οικογένειάς της δεν έχουν συσχετιστεί με εκείνους που τρολάρουν τη μοναρχία. Η άσχημη εντύπωση είναι ότι, έχοντας υπογράψει συμφωνία με το Netflix, ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan, φαίνεται να επωφελούνται από την παραμόρφωση της αλήθειας για τη βασιλική οικογένεια.

Η αναφερόμενη συμφωνία των 100 εκατομμυρίων δολαρίων (78 εκατομμύρια λίρες) με την αμερικανική πλατφόρμα θα βοηθήσει να δώσει στον Harry οικονομική ελευθερία, αλλά έχει φέρει τα πάνω κάτω πίσω στο σπίτι - ιδιαίτερα μεταξύ εκείνων που είναι κοντά στον Κάρολο και τον William. Πώς μπορεί να πάρει χρήματα από μια εταιρεία που εμπορεύεται την οικογένειά του»;