Harry και Meghan έχασαν και την τελευταία ευκαιρία να συμφιλιωθούν με τον Κάρολο

Harry και Meghan έχασαν και την τελευταία ευκαιρία να συμφιλιωθούν με τον Κάρολο

Το χειρότερο χριστουγεννιάτικο δώρο αναμένεται πως θα είναι αυτό το show τους στο Netflix, για τον πατέρα του Harry, Κάρολο. 

Θα μπορούσε να είναι μία καλή αφορμή τα φετινά Χριστούγεννα για τον Harry, για να βρεθεί για πρώτη φορά από 3 χρόνια σε εορταστικό τραπέζι μαζί με τον πατέρα του και βασιλιά Κάρολο. Όμως παρά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο Harry και η Meghan είχαν μία σκέψη να κάνουν Χριστούγεννα στο Λονδίνο, αυτό είναι πλέον ανέφικτο. Κάποιοι μάλιστα τους έχουν συμβουλέψει να αποφύγουν τα ταξίδια στην Αγγλία για αρκετό διάστημα, γιατί όσα θα συμβούν δεν θα είναι προς όφελός τους.

Το χειρότερο δώρο Χριστουγέννων στον Κάρολο

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, ο Harry και η Meghan έχουν αποφασίσει να αποφύγουν να έρθουν τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο, παρόλο που έχουν προσκληθεί, γνωρίζοντας πως από την στιγμή που θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα το documentary τους στο Νetflix, η σχέση τους θα βιώσει μία ακόμη κρίση.

Η βασιλική οικογένεια στα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς την βασίλισα Ελισάβετ, θα βρίσκεται σύσσωμη στο κάστρο του Sandringham, όπως γίνονταν προ πανδημίας και όταν ζούσε εκείνη. Αλλά σε αυτό το γιορτινό τραπέζι, δεν χωρά ο Harry και η Meghan.

Κάιν εναντίον Άβελ: Το βιβλίο του Harry θα φέρει την οριστική ρήξη με τον αδερφό του William

To άρθρο αναφέρει (όπως και αρκετοί βασιλικοί αναλυτές υποστηρίζουν) πως αυτή ήταν μία καλή ευκαιρία για τους Sussex's να ξαναφτιάξουν τις σχέσεις τους με τους υπόλοιπους, αλλά η ευκαιρία χάθηκε. Όμως η απουσία τους, θα είναι ανακουφιστική για την βασιλική οικογένεια.

Όπως αναφέρει η βασιλική βιογράφος, Αngela Levin: «Δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε να έρχονται για τα Χριστούγεννα, ο Harry και η Meghan και αυτό θα είναι μία μεγάλη ανακούφιση και για τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειεας. Θέλουν να περάσουν εκείνη την ημέρα ένα πολύ θετικό μήνυμα προς όλους και η παρουσία τους θα το κατέστρεφε όλο αυτό».

https://www.instagram.com/p/ClUQX3IMy0S

Από τις 8 Δεκεμβρίου όπου αναμένεται η πρεμιέρα στο Netflix και μετά (χωρίς να είναι ακόμη σίγουρη ούτε η ημερομηνία, ούτε και αν τελικά θα προβληθεί) σίγουρα θα υπάρξουν αντιδράσεις και εντός Βρετανίας για τα λεγόμενα του Harry. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες, αναφέρουν ότι έστω και την τελευταία στιγμή, έχουν μονταριστεί εκ νέου και έχουν αλλάξει αρκετές ενότητες που αφορούσαν στον Κάρολο, από σεβασμό στον νέο του ρόλο ως βασιλιάς. Δεν συμβαίνει το ίδιο όμως και για τα υπόλοιπα μέλη.

Και αυτό είναι που θα προκαλέσει νέο κύκλο αντιδράσεων. Ειδικά σε ότι αφορά στον αδελφό του. Μένει όμως να δούμε αν τελικά θα...δούμε την εκπομπή αυτή. Γιατί ακόμη και σήμερα υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν πως πάμε για ματαίωση.