Η Κate αισθάνεται προδομένη από τον Harry και εκείνος μόλις απέκτησε μία ακόμη αντίπαλο στο Παλάτι

Κατερίνα Μπούσιου
Η Κate αισθάνεται προδομένη από τον Harry και εκείνος μόλις απέκτησε μία ακόμη αντίπαλο στο Παλάτι

 (Jeremy Selwyn/Pool Photo via AP)

Evening Standard

Δεν χάλασε οριστικά μόνο τις σχέσεις του με τον αδελφό του William ο Harry, μετά την προβολή του documentary στο Netflix, αλλά και με την Kate.  

Η προβολή του documentary του Harry και της Meghan στο Netflix, μπορεί να έφερε ξανά στην δημοσιότητα το ζευγάρι, να ενίσχυσε εν μέρει τη δημοφιλία του και τον τραπεζικό του λογαριασμό με την διόλου ευκαταφρόνητη αμοιβή των 100 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά έκανε μεγαλύτερη ζημιά από αυτά τα οφέλη.

Ο Harry εκτός από τον αδελφό του William, έχασε και τον μόνο άνθρωπο που τον υποστήριξε πολλές φορές κατά το παρελθόν, δηλαδή την Kate. Και όχι μόνο λόγω συμπαράστασης προς τον σύζυγό της.

«Η Kate δεν αισθάνεται μόνο προδομένη αλλά πληγωμένη»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, παρόλο που τόσο ο William όσο και η σύζυγός του πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate, δεν θα σχολιάσουν ποτέ επίσημα την συνέντευξη του ζευγαριού, έχουν δείξει τα συναισθήματά τους στον στενό τους κύκλο. Και η Kate αισθάνεται προδομένη, αλλά και πληγωμένη από αυτή την κίνηση του Harry.

Οι δυό τους ήταν αχώριστοι αν θυμάσαι, από τους πρώτους μήνες που εκείνη αρραβωνιάστηκε τον William. Λόγω και της στενής σχέσης των δύο αδελφών, η Kate έγινε πολύ στενή φίλη με τον Harry. Και στις επίσημες, αλλά και στις ανεπίσημες υποχρεώσεις της βασιλικής οικογένειας, υπάρχουν δεκάδες στιγμιότυπα που τους δείχνουν να ξεκαρδίζονται στα γέλια και να έχουν ένα πολύ δυνατό δεσμό.

Όταν ο Harry αποφάσισε να αφήσει τα καθήκοντά του και να φύγει με την Meghan στην Αμερική, το δημοσίευμα αναφέρει, πως είχε γίνει μία άτυπη συμφωνία μεταξύ των 3, να μην αποκαλυφθούν ποτέ οικογενειακά μυστικά που θα έβλαπταν τους ίδιους αλλά και την οικογένεια.

Αντίθετα στην συνέντευξη της Oprah, η Meghan ανέφερε το περιστατικό με την Kate όπου είχαν τσακωθεί (και συμφιλιωθεί στη συνέχεια) πριν τον γάμο της και τώρα στο Netflix, ότι ο William ούρλιαζε στον Harry διαφωνώντας με την απόφαση να φύγει από την Αγγλία.

Για την Kate, αυτό ήταν η κόκκινη γραμμή, το όριο για να οδηγηθεί στην οριστική ρήξη μαζί του. Μαζί με τα υπονοούμενα, ότι κύκλοι του Παλατιού για να ευνοήσουν εκείνη και τον σύζυγό της, χτυπούσαν την Meghan με κατευθυνόμενα δημοσιεύματα.

Και όταν βρέθηκαν και οι 4 στην κηδεία της γιαγιάς Ελισάβετ, όλοι είχαν παρατηρήσει μία παγωμένη αντίδραση της Kate απέναντί του. Ούτε καν είχαν διασταυρωθεί τα βλέματά τους. Τώρα όμως η ίδια δεν νομίζουμε ότι θα θέλει να βρίσκεται καν δίπλα του.

APTOPIX Britain Royals
Britain's Prince William and Kate, Princess of Wales, left, and Britain's Prince Harry and Meghan, Duchess of Sussex view the floral tributes for the late Queen Elizabeth II outside Windsor Castle, in Windsor, England, Saturday, Sept. 10, 2022. (AP Photo/Alberto Pezzali)Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Όλοι αναμένουν τώρα, αν το ζευγάρι έρθει στο Λονδίνο για την στέψη του βασιλιά Κάρολου στις 6 Μαΐου του 2023. Μένουν 5 μήνες από σήμερα για να δούμε αν θα αποκατασταθούν οι σχέσεις. Απίθανο αυτό το σενάριο.