Μας ξάφνιασε ο πρίγκιπας William - Στον γάμο της πρώην του δίχως την Kate στο πλευρό του

Μας ξάφνιασε ο πρίγκιπας William - Στον γάμο της πρώην του δίχως την Kate στο πλευρό του

 (AP Photo/Mary Schwalm)

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved.

Η εμφάνισή του εξέπληξε αρκετούς. Ποια είναι η Rose Farquhar με την οποία ο William γνωρίζεται από τα παιδικά του χρόνια; 

Σπάνια βλέπουμε τον πρίγκιπα William να κάνει επίσημες ή ανεπίσημες εμφανίσεις μόνος του, ειδικά το τελευταίο διάστημα. Όμως η περίσταση το απόγευμα του Σαββάτου ήταν ιδιαίτερη, αφού έπρεπε να παραβρεθεί στον γάμο της πρώην του και παιδικής του φίλης. Η Kate ωστόσο δεν ήταν αυτή τη φορά στο πλευρό του.

Ποια είναι η Rose Farquhar και ποιες ήταν οι κατακτήσεις του William πριν γνωρίσει την Kate;

Το πρώτο του κορίτσι

Φορώντας το σμόκιν του ο πρίγκιπας William βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στο γάμο της Rose Farquhar, στο Cotswold Hills και είχε την ευκαιρία να συναντήσει ξανά φίλους από την παιδική του ηλικία με τους οποίους επίσης διατηρεί πολύ καλές επαφές. Άλλωστε και η ίδια η Rose υπήρξε από τότε που ήταν παιδί ένα πολύ οικείο του πρόσωπο. Στον γάμο προσήλθε ωστόσο χωρίς την Kate στο πλευρό του και αυτό δημιούργησε κάποια ερωτηματικά. Μήπως επειδή η Rose είναι η πρώην του;

https://www.instagram.com/p/CmRvKxYr7pW

Rose και William γνωρίζονται από παιδιά, καθώς ο πατέρας της υπήρξε αξιωματικός του βρετανικού στρατού και είχε στενές σχέσεις τόσο με το Παλάτι, όσο και με την βασίλισσα Ελισάβετ. Στην ουσία ήταν και το πρώτο του κορίτσι στην εφηβεία και μάλιστα όπως είχε γραφτεί, το 2000 ένας αγρότης του είχε δει σε μία βόλτα τους στην εξοχή να δίνουν και το πρώτο τους φιλί. Αυτό όμως ήταν ένα αθώο ρομάντσο, για αυτό και με το πέρασμα των χρόνων διατήρησαν πολύ καλές φιλικές σχέσεις.

https://www.instagram.com/p/CmRtxWwrz59

Η Rose, τραγουδίστρια και συνθέτης ανάμεσα στις πολλές της ιδιότητες είχε λάβει μέρος ανεπιτυχώς και στο βρετανικό Τhe Voice.

Πάντως η πιο γνωστή σχέση του περιζήτητου τότε νεαρού William, ήταν η Olivia Hunt το διάστημα που πήγε στο κολλέγιο του St Andrews, όπου εκεί φυσικά γνώρισε και ερωτεύτηκε την Kate. Πριν από 6 χρόνια, όταν η Hunt παντρεύτηκε τον Nicholas Wilkinson, ο William είχε επίσης πάει στον γάμο της, δείχνοντας ότι με τις πρώην του έχει πολύ καλές σχέσεις, αφού άλλωστε βρίσκονται και στον ευρύτερο κύκλο του Παλατιού. Απούσα ήταν και τότε η Kate από το πλευρό του.

Είδαμε το ντοκιμαντέρ στο Netflix & ο William μάλλον δεν θα ξαναμιλήσει ποτέ στον αδερφό του Harry

Ένα ακόμη κορίτσι του, πριν όμως φύγει για σπουδές ήταν και η Arabella Musgrave. Πέρασαν ένα ολόκληρο καλοκαίρι μαζί, αλλά χώρισαν ξαφνικά μάλλον γιατί υπήρξε και τρίτο πρόσωπο στην σχέση τους όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα της εποχής.