Η χριστουγεννιάτικη κάρτα του Harry και της Meghan απογοήτευσε - δίκαια- τους θαυμαστές τους

Πατούλια Κατερίνα
Η χριστουγεννιάτικη κάρτα του Harry και της Meghan απογοήτευσε - δίκαια- τους θαυμαστές τους

Η συγγνώμη που θέλει ο Harry, η πρόσκληση στη στέψη και η απογοήτευση των fans.

Τα φετινά Χριστούγεννα της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας θα είναι πολύ πολύ διαφορετικά. Ο θάνατος της Ελισάβετ, το ντοκιμαντέρ των Sussexes, η στέψη του Κάρολου που πλησιάζει, όλα καινούργια και όλα διαφορετικά στο Παλάτι που βρίσκεται σε διάσπαση και βιώνει μια μεγάλη κρίση.

Μέσα στην κρίση αυτή, ήρθε η ώρα των γιορτών και παρά τις χριστουγεννιάτικες κάρτες και τα χαμόγελα, στις κλειστές πόρτες του Παλατιού ένα είναι το θέμα συζήτησης: Οι Sussexes.

Μeghan και Harry δεν άφησαν την οικογένεια να κάνει γιορτές ήρεμη με κατηγορίες κυρίως κατά του William και της Kate. Πάντως, η 41χρονη και ο 38χρονος πρίγκιπας σφυρίζουν αδιάφορα με μια χριστουγεννιάτικη κάρτα που απογοήτευσε τους fans και τον πρίγκιπα να πηγαίνει την διάσταση στο τέρμα, ζητώντας να ακούσει και συγγνώμη από την οικογένειά του.

Η κάρτα της απογοήτευσης:

Μάλλον δείξαμε πολύ τα παιδιά στο ντοκιμαντέρ σκέφτηκαν ο Harry και η Meghan και αποφάσισαν να στείλουν μια τυπική χριστουγεννιάτικη κάρτα γράφοντας:

screenshot-2022-12-16-at-5-06-08-pm-1671228539.png

«Σας ευχόμαστε γιορτές γεμάτες διασκέδαση. Από την οικογένειά μας στη δική σας και από το ίδρυμα Archewell και την εταιρία ήχου και την εταιρία παραγωγής Archewell σας ευχόμαστε υγεία, ειρήνη και καλή χρονιά. Με τις καλύτερες ευχές, Harry, Meghan, δούκας και δούκισσα του Sussex.

Στη φωτογραφία βλέπουμε μόνο τον πρίγκιπα και την δούκισσα από εμφάνιση που έκαναν μέσα στον Δεκέμβριο και πουθενά τον Archie και την Lilibet, όπως είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τις προηγούμενες χρονιές.

HARRY.JPG

Μόλις πέρσι η χριστουγεννιάτικη κάρτα των Sussexes, αποτέλεσε και την πρώτη μας γνωριμία με την κόρη του ζευγαριού ενώ στις δύο προηγούμενες κάρτες την παράσταση είχε κλέψει ο Archie.

H Lilibet και o Archie ήταν τελικά οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στο show του Ηarry και της Meghan

Πάντως, τα παιδιά του Harry κατάφεραν να κλέψουν την παράσταση στο ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων του ζευγαριού στο Netflix με τις πόζες της εγκυμονούσας Meghan να γίνονται viral, ειδικά η πολύ φουσκωμένη κοιλιά της όσο κυοφορούσε την κόρη της.

Πηγή της Sunday Times ανέφερε πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex ελπίζουν να έχουν μέσα στο 2023 την ευκαιρία να καθίσουν με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια ώστε να δεχθούν τη συμπόνοια της για όσα πέρασαν αλλά και μια συγγνώμη.

Πάντως, η Page Six ανέφερε μόλις χτες πως ο Κάρολος -παρά τα όσα έγιναν και ειπώθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες- σκοπεύει να καλέσει τον μικρό του γιο και την οικογένειά του στη Βρετανία για τη στέψη του.

Τον Μάιο η στέψη

Το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, στο Αββαείο του Γουέστμινστερ στο Λονδίνο, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η επίσημη τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου θα είναι η πρώτη από τον Ιούνιο του 1953, όταν είχε στεφθεί βασίλισσα η μητέρα του, Ελισάβετ. Πρόκειται επίσης για την πρώτη τελετή που θα πραγματοποιηθεί ημέρα Σάββατο από το 1902.

«Η στέψη θα αντικατοπτρίζει τον σημερινό ρόλο του μονάρχη, με το βλέμμα στο μέλλον, ενώ ταυτόχρονα θα βασίζεται στις μακροχρόνιες παραδόσεις», ανέφερε στην ανακοίνωση το Παλάτι.