Έγκυος στο τρίτο της παιδί η Charlotte Casiraghi

Έγκυος στο τρίτο της παιδί η Charlotte Casiraghi
©2017 Evan Agostini

H 36χρονη κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό φέρεται να βρίσκεται στις αρχές της εγκυμοσύνης της.

Την ώρα που η βρετανική βασιλική οικογένεια βρίσκεται σε πλήρη ρήξη με τον πρίγκιπα Harry και οι Έλληνες θρηνούν την απώλεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, μια πολύ ευχάριστη είδηση από το παλάτι του Μονακό κάνει τα τελευταία 24ωρα τον γύρο του διαδικτύου.

H Charlotte Casiraghi είναι έγκυος

Σύμφωνα πάντα με το γαλλικό Voici, η Charlotte Casiraghi είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Dimitri Rassam. Η 36χρονη εγγονή της Grace Kelly και κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί με τον μεγάλο της έρωτα ενώ έχει ήδη έναν γιο από την προηγούμενη σχέση της με τον κωμικό, Gad Elmaleh.

H Casiraghi και ο σύζυγός της κρατούν την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια μοιράζονται δημόσια λεπτομέρειες από την καθημερινότητά τους ως οικογένεια. Μόνη εξαίρεση αποτελούν οι δημόσιες εμφανίσεις τους σε επίσημες εκδηλώσεις του Πριγκιπάτου, όπου φροντίζουν να δίνυον το παρών.

Είχε δίκιο η Kate με τα φορέματα για τα παρανυφάκια ή μήπως έκλαιγε δίκαια η Meghan Markle

https://www.instagram.com/p/CnMY5kdqkqQ

Η Charlotte απασχολεί συχνά τον Τύπο για την ομορφιά και το εκλεπτυσμένο στυλ της και τα τελευταία χρόνια είναι μούσα του γαλλικού οίκου μόδας Chanel. Η 36χρονη είναι το δεύτερο μεγαλύτερο από τα τέσσερα παιδιά της πριγκίπισσας Καρολίνας.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των γαλλικών εφημερίδων, η εγκυμοσύνη είναι πρόσφατη και η Casiraghi αναμένεται να γεννήσει μέσα στο καλοκαίρι του 2023. Το νέο μέλος θα συμπληρώσει την ευτυχισμένη οικογένεια του ζευγαριού που περιλαμβάνει τον πρωτότοκο γιο της Charlotte και του Dimitri Rassam, Βalthazar, που γεννήθηκε το 2018, τον 9χρονο Raphaël, τον οποίο το μοντέλο απέκτησε από τη σχέση της με τον κωμικό Gad Elmaleh και τη 12χρονη Daria, κόρη του Rassam και του μοντέλου Masha Novoselova.

Πηγή κεντρικής: apimages.com