Φούξια στο φούξια: Η Kate Middleton δεν φοβάται το χρώμα και επιλέγει ένα statement παλτό

Ναταλία Κατσακιώρη
Φούξια στο φούξια: Η Kate Middleton δεν φοβάται το χρώμα και επιλέγει ένα statement παλτό

(AP Photo/Alastair Grant, Pool)

Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ακολούθησε την πιο επίκαιρη τάση της χρονιάς και τόλμησε ένα παλτό σε έντονο χρώμα.

Το ότι η Kate Middleton έχει κάνει μια στροφή στο στυλ της το έχουμε δει όλοι μας. Το θέμα, όμως, είναι αν την έχει ωφελήσει όλο αυτό και η απάντηση είναι φυσικά και ναι. Η νέα πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει φέρει καινούργια πνοή και ανάσα στο ανάκτορα του Buckingham, έχοντας καταφέρει λίγο-πολύ το απίστευτο: να ανανεώσει την κατάσταση παραμένοντας πιστή στο πρωτόκολλο και τις επιταγές του. Πάντα, όμως, καταφέρνει να βάζει και την προσωπική της πινελιά σε κάθε της εμφάνιση.

Την Πέμπτη, λοιπόν, η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William βρέθηκαν στο Windsdor για να δουν από κοντά τη δουλειά που κάνουν τα κοινωνικά παντοπωλεία της Βρετανίας και να βοηθήσουν φυσικά τους εργαζόμενους και τους εθελοντές στο έργο τους. Και η πριγκίπισσα Kate εμφανίστηκε για άλλη μια φορά υπέροχη, λέγοντας ναι στην πιο ανατρεπτική τάση της σεζόν, το Barbiecore. Γιατί το τελευταίο χρώμα που περιμένεις να επιλέξει μία royal είναι το έντονο φούξια, εκτός και αν μιλάμε για την Kate Middleton.

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ ήταν η πιο κομψή καλεσμένη σε χειμερινό γάμο με LBD

undefined

(AP Photo/Alastair Grant, Pool)

Φούξια στο φούξια: Η Kate τόλμησε το trend που θέλουμε να φορέσουμε όλες.

Η Kate Middleton δημιούργησε για άλλη μια φορά μία εμφάνιση που έκανε το δικό της statement. Πιο συγκεκριμένα, την είδαμε με ένα μάλλινο παλτό από το αγαπημένο της λονδρέζικο brand, Hobbs. Ένα παλτό με κλασική γραμμή και tailored πέτα, με στενή μέση, που τονίζει διακριτικά τη σιλουέτα. Από μέσα φόρεσε μάλιστα ένα πλεκτό ζιβάγκο στην ίδια ακριβώς απόχρωση, που ολοκλήρωσε το Barbiecore vibe του όλου look. Οι royals αγαπάνε τα έντονα χρώματα διαχρονικά, αλλά μια τόσο φρέσκια και edgy τάση δεν είναι από τα πρώτα πράγματα που θα έβλεπες πάνω στη μελλοντική βασίλισσα της Βρετανίας παλιότερα. Αυτό, όμως, έχει αλλάξει με την Kate να προσαρμόζει όλα τα trends στην αισθητική της.

Britain Royals

(AP Photo/Alastair Grant, Pool)

Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Το υπόλοιπο outfit κινήθηκε σε μαύρο χρώμα, με μαύρη ψηλόμεση καμπάνα με εξώραφα και ένα ζευγάρι μαύρες, pointy γόβες. Η μαύρη, μικρή ζώνη τόνισε λίγο περισσότερο τη σιλουέτα και ένα έβαλε ένα μικρό touch στο uniform look της Kate, αφού γενικά το combo παντελόνι-ζιβάγκο-παλτό είναι από τα αγαπημένα της.

Οδηγός αγοράς: Τα πιο στυλάτα φορέματα που θα βάλουμε το 2023 είναι σε έκπτωση