Η Miley Cyrus μεταμόρφωσε το μαύρο «revenge dress» στο πιο iconic χρυσό φόρεμα και έγραψε ιστορία

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Miley Cyrus μεταμόρφωσε το μαύρο «revenge dress» στο πιο iconic χρυσό φόρεμα και έγραψε ιστορία

Γιατί το χρώμα του χωρισμού δεν θα είναι πια μαύρο, αλλά glamorous χρυσό. 

Για την ιστορία του revenge dress έχουμε μιλήσει πολλές φορές. Η πριγκίπισσα Diana ήταν η πρώτη διδάξασα, όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο το καλοκαίρι του 1994 για να παραβρεθεί στην Serpentine Gallery, ενώ την ίδια στιγμή ο πρώην της πλέον πρίγκιπας Κάρολος έδινε μια εκ βαθέων συνέντευξη όπου παραδέχτηκε ότι είχε παράνομη σχέση με την Camilla Parker Bowles κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Όλο αυτό αποτελεί ιστορία, τόσο της βρετανικής βασιλικής οικογένειας αλλά και της μόδας με το little black dress να αναλαμβάνει και άλλη μια «ευθύνη». Αυτή του φορέματος-δήλωσε, του φορέματος που λέει «κοίτα τι έχασες».

CORRECTION Britain Diana Fashion For Today

(AP Photo/File)

1994 AP

Όσο και αν δεν είμαστε εκδικητικές, δεν μπορώ να πω από την άλλη ότι δεν καταλαβαίνω την ανάγκη μιας γυναίκας να εκφραστεί μέσα από τα ρούχα της και να πειραματιστεί με την εμφάνιση της, όταν βρίσκεται σε μια νέα φάση της ζωής της και θέλει να στείλει το δικό της μήνυμα. Οπότε γιατί το revenge dress να πρέπει να είναι οπωσδήποτε μαύρο, σκοτεινό και sexy με έναν συγκεκριμένο τρόπο; Δεν πρέπει, και η Miley Cyrus άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στο revenge dressing με το ολόχρυσο φόρεμα της.

Μήπως να παθαίναμε Miley Cyrus και όχι Shakira σε έναν χωρισμό; Δύο αντιδράσεις, δύο νέα singles

Το χρυσό revenge dress της Miley που ξεσήκωσε θεωρίες συνωμοσίας.

Το video clip του νέου τραγουδιού της Miley Cyrus, Flowers, έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες μέρες με το τραγούδι να απογειώνεται και το video να γίνεται viral. Και δεν ήταν λίγοι αυτοί, που μίλησαν για ένα συμβολικό τραγούδι από πλευράς της Miley, η οποία είχε να πει κάποια πραγματάκια για τη σχέση και το διαζύγιο της με τον Liam Hemsworth. Για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του, για το ότι δεν θέλησε τελικά να προσπαθήσει να σώσει το γάμο τους αλλά και για όλες εκείνες τις προσβλητικές συμπεριφορές απέναντι της, τις οποίες έχει καταγράψει και η κάμερα. Εγώ δεν θα σου μιλήσω για όλες εκείνες τις λεπτομέρειες για το σπίτι και τη σχέση τους που κάηκε ή για τη βίλα των γυρισμάτων, όπου φαίνεται να είχαν γίνει πολλές συναντήσεις του Liam με τις εν λόγω κυρίες, αλλά για το ίδιο το χρυσό φόρεμα της Miley, που -ναι- έχει προσωπικότητα.

Όταν η πριγκίπισσα Diana δημιούργησε τη δική της σχολή «revenge dressing» με ένα μικρό μαύρο φόρεμα

Μιλάμε για ένα ακόμη εξαιρετικό vintage item από τη συλλογή του Yves Saint Laurent από το 1991-92 σε metallic, lamé, χρυσό ύφασμα με τη χαρακτηριστική κουκούλα του σχεδιαστή και sexy cut outs. Εξάλλου η Miley έχει δείξει ήδη την αγάπη της για το vintage hunting με τις τελευταίες on stage εμφανίσεις της στο πρωτοχρονιάτικο live της. Εκτός, όμως, από το ίδιο το ρούχο που είναι iconic, οι φήμες περί απάντησης στην Jennifer Lawrence φούντωσαν, έχοντας για να είμαστε ειλικρινείς κάποια βάση, αν κρίνουμε από το ολόχρυσο gown που φόραγε η ηθοποιός στην πρεμιέρα του «The Hunger Games». Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων οι δύο πρωταγωνιστές ήρθαν κοντά και τα δημοσιεύματα τους ήθελαν σε μαζί σε ένα σύντομο ειδύλλιο.

Είτε ισχύουν οι θεωρίες συνωμοσίας, είτε όχι, ένα είναι το σίγουρο. Ότι η κατηγορία revenge dressing μόλις ανέβηκε επίπεδο, με την Miley να μην μπαίνει στο ρόλο της μοιραίας γυναίκας, που με ένα little black dress θα πει στον πρώην της «κοίτα τι έχασες». Αντίθετα φόρεσε το πιο sexy, λαμπερό φόρεμα της και χόρεψε στο δρόμο όπως εκείνη θέλει, μιλώντας για τον εαυτό της και μόνο, χωρίς καμία επιθετικότητα, αλλά έχοντας γυρίσει σελίδα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: είναι αληθινή. Από δω και πέρα η εκδίκηση θα έχει την πιο glossy, lamé απόχρωση. Cheers to Miley!

unknown_325315923_1005127030872296_6016675328944339929_n.jpg