Τα παιδιά της βρετανικής βασιλικής οικογένειας εύχονται Καλές Γιορτές με τις ωραιότερες φωτογραφίες

Τσακιρίδου Χριστίνα
Τα παιδιά της βρετανικής βασιλικής οικογένειας εύχονται Καλές Γιορτές με τις ωραιότερες φωτογραφίες
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των φωτογράφων και μας χάρισαν μερικά αξιοζήλευτα κλικ.

Λίγα μόνο 24ωρα έμειναν μέχρι τη στιγμή που θα αποχαιρετήσουμε οριστικά το 2022 και θα υποδεχθούμε τη νέα χρονιά. Ολόκληρος ο πλανήτης βρίσκεται σε γιορτινό mood και η βρετανική βασιλική οικογένεια «έκλεψε» ξανά τις καρδιές των royal fans με την εμφάνισή της στο Sandringham, την ημέρα των Χριστουγέννων.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση William-Kate και των παιδιών τους

Μετά την εμφάνισή του στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, ο 4χρονος πρίγκιπας Louis, μονοπώλησε το ενδιαφέρον του Τύπου και όχι άδικα.

Ανήμερα των Χριστουγέννων ο Louis πραγματοποίησε την πρώτη του κοινή εμφάνιση με την οικογένειά του στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής και για μια ακόμη φορά προσέφερε απίθανα στιγμιότυπα.

Στα videos που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, ο πρίγκιπας Louis ακούγεται να φωνάζει το όνομα της αδερφής του, Charlotte.

«Θα είναι ακόμη πιο καυστικός ο Harry»: Γιατί το βιβλίο του θα προκαλέσει νέα αναταραχή;

Την ώρα που η βασιλική οικογένεια αντάλλασσε ευχές με τα πλήθη έξω από την εκκλησία της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής, ο πρίγκιπας Louis άρχισε να τρέχει για να προλάβει τους υπόλοιπους, επειδή νόμιζε ότι τον είχαν αφήσει πίσω.

Λόγω της πανδημίας κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν είχε συναντήσει κόσμο έξω από την εκκλησία τα τελευταία 2 χρόνια ωστόσο φέτος αντάλλαξαν ευχές και χαιρέτησαν όλους όσους έδωσαν το «παρών» στην λειτουργία.

https://www.instagram.com/p/CmjojCihYz3

Άλλα μέλη της οικογένειας που παρευρέθηκαν ήταν ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος Καμίλα, η πριγκίπισσα Βεατρίκη μαζί με τον σύζυγο και τον γιο της, η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της, ο πρίγκιπας Έντουαρντ και η οικογένειά του, η Zara και ο Μike Tindal και ο πρίγκιπας Άντριου.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις φωτογραφίες από τις εμφανίσεις των royal απόγονων κατά τη διάρκεια των εορτών.

Πηγή κεντρικής: apimages.com