Υπάρχει ένας αυστηρός κανόνας για τα 3 παιδιά του William και της Kate όταν είναι στο σπίτι

Υπάρχει ένας αυστηρός κανόνας για τα 3 παιδιά του William και της Kate όταν είναι στο σπίτι

(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Δεν είναι θέμα πρωτοκόλλου αλλά μάλλον νέας παιδαγωγικής μεθόδου. Ο κανόνας που δεν πρέπει να παραβλέπουν, ο George, η Charlotte και ο μικρός Louis. Αν και για τον τελευταίο δεν είμαστε σίγουροι. 

Μπορεί η Kate και o William να είναι πιο σύγχρονοι στις αντιλήψεις τους από τους γονείς τους και ειδικά τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της προηγουμένης γενιάς, αλλά σε κάποια πράγματα που αφορούν στα παιδιά τους έχουν κάποιους συγκεκριμένους κανόνες που δεν αφορούν στο πρωτόκολλο ή ότι κάποια στιγμή θα βρεθούν και εκείνα στην πρώτη βαθμίδα των τιμών και της εξουσίας.

«Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις παιδιά» είπε πρόσφατα η Kate και τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης θυμήθηκαν έναν σημαντικό και έναν δευτερεύων κανόνα που έχει βάλει μαζί με τον William, στα 3 τους παιδιά, τον 9χρονο George, την 7χρονη Charlotte και τον 4χρονο Louis.

Σπίτι με σιωπή και ηρεμία

Ένας λοιπόν από τους κανόνες που έχουν βάλει η Kate και ο William στα παιδιά τους είναι η ηρεμία στο σπίτι τους. Τίποτε δεν θα διαταράξει αυτή την σιωπή. Aυτό σημαίνει ότι, όταν για παράδειγμα τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τελειώσουν τα μαθήματά τους, δεν μπορούν να παίζουν μεγαλόφωνα. Το «δε φωνάζουμε» ισχύει και για τους μεταξύ τους τσακωμούς. Ειδικά στον μικρότερο Louis, που όλοι έχουμε δει πως είναι και ο πιο ζωηρός.

Σε αυτή την περίπτωση παρεμβαίνουν οι ίδιοι και όχι οι νταντάδες των παιδιών. Και προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα και να τα συμβουλέψουν. Όπως είχε πει και συνέντευξή του στο περιοδικό Calm ο πρίγκιπας William: «Και εγώ και η Kate, θέλουμε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν με το αίσθημα πως μπορούν να μας μιλήσουν για τα πάντα και να μας εκφράζουν τα συναισθήματά τους».

Ένας ακόμη κανόνας αφορά στο ποιοι μπαίνουν στο σπίτι. Το: «πάω στον George να διαβάσουμε μαζί» δεν υπάρχει στο βασιλικό σπιτικό τους. Αν θέλουν τα παιδιά τους να καλέσουν φίλους τους θα πρέπει να το κάνουν το Σαββατοκύριακο κατόπιν συνεννόησης και όχι τακτικά.

https://www.instagram.com/p/CgSe4v0NTfN

Όπως επίσης αντίστοιχα και όταν τα παιδιά τους θα θελήσουν να πάνε σε σπίτια φίλων τους, αλλά και στα ξαδέλφια τους, κυρίως στα εγγόνια της πριγκίπισσας Άννας με τα οποία κάνουν παρέα.

Τι απαγορεύεται να κάνει η Kate ενώ άλλες γυναίκες των Royals το έχουν τολμήσει;

Υπάρχουν βέβαια και αρκετοί κανόνες που αφορούν στην διατροφή τους και εκεί ακολουθούν κανόνες που υπάρχουν στο Παλάτι. Δηλαδή γλυκά, πατάτες, μακαρόνια και γενικότερα υδατάνθρακες δεν υπάρχουν στο καθημερινό μενού των παιδιών. Υπάρχουν εξαιρέσεις ανά 15 μέρες και όταν η Kate κάποιες φορές μπει στην κουζίνα για να μαγειρέψει. Συνήθως τα παιδιά της τρώνε στο σχολείο τους, αλλά στο βραδινό ισχύουν οι ίδιοι κανόνες.

https://www.instagram.com/p/Ce9t0LDtcD3

Επίσης για την τηλεόραση υπάρχουν περιορισμοί όπως και για τη χρήση του Internet, αλλά αυτοί είναι κανόνες που ούτως ή άλλως υπάρχουν σε όλους μας.