To blog της Meghan Markle από το 2014 και τα σχόλια για την Kate Middleton έγιναν πάλι viral

Πατούλια Κατερίνα
To blog της Meghan Markle από το 2014 και τα σχόλια για την Kate Middleton έγιναν πάλι viral

Ακόμα ένα ψέμα από την Meghan Markle για το πόσα πράγματα γνώριζε τελικά για τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Ακόμα μια φορά που η Meghan Markle έρχεται και πάλι στο προσκήνιο για μια δημοσίευση που έκανε το 2014. Όπως σίγουρα θυμάσαι, η Meghan προτού γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας είχε το δικό της blog, το The Tig το οποίο και έκλεισε όταν αρραβωνιάστηκε τον Harry. Αρχείο πάντως όλων των blog posts της 41χρονης σήμερα δούκισσας του Sussex, υπάρχει και αυτές τις ημέρες ένα ποστ για την Kate Middleton και τον γάμο της με τον William έγινε και πάλι viral.

Πολλή κουβέντα για την πριγκίπισσα Kate

Βλέπεις, στο ντοκιμαντέρ του Harry και της Meghan στο Νetflix, η Markle προσπάθησε πολύ να μας πείσει πως ελάχιστες γνώσεις είχε για την οικογένεια του συζύγου της στο παρελθόν. Έλα όμως που η Meghan είχε αφιερώσει ένα ολόκληρο ποστ στην πριγκίπισσα Kate, την μετέπειτα συνυφάδα της.

Παρά τα όσα ακούγονται ο Harry με τη Meghan δεν έχουν πρόσκληση για τη στέψη του Κάρολου ακόμα

Η Markle είχε γράψει το 2014 πως πολύ βαριέται αυτή την ατέλειωτη συζήτηση για τον πριγκιπικό γάμο και για την πριγκίπισσα Kate, η οποία είχε παντρευτεί το 2011 και είχε αποκτήσει τον γιο της George. Το blog post είχε γραφτεί δύο χρόνια πριν την γνωριμία με τον Harry κι εκεί η Meghan κόμπαζε πως δεν την ένοιαζε ποτέ το όνειρο τη; πριγκίπισσας και αντί για γάμους με βασιλιάδες η ίδια προτιμούσε να σκέφτεται τον εαυτό της σαν She- Ra, πριγκίπισσα της δύναμη και αδερφή του He- Man, διαχωρίζοντας τη θέση της από τις wannabe Σταχτοπούτες, ένα καρφί για την πορεία της Middleton.

«Μεγάλες γυναίκες που κυνηγούν το όνειρο που είχαν ως παιδιά. Δείτε την κουβέντα που γίνεται χωρίς τέλος για την πριγκίπισσα Kate. Τα κορίτσια όταν είναι μικρά ονειρεύονται να γίνουν πριγκίπισσες. Εγώ, ήθελα να είμαι πάντα η She- Ra, πριγκίπισσα της δύναμης, όχι περίπτωση Σταχτοπούτας».

https://www.instagram.com/p/CmH_qcOtUx_

Το πιο αστείο είναι πάντως, πως το 2018 η Meghan έκανε τον δικό της royal γάμο, με κάθε δόξα και τιμή, θυμίζοντας ξεκάθαρα μοντέρνα Σταχτοπούτα στον γάμο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor στις 19 Μαΐου 2018.

Πάντως, στο Spare, την αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Harry, ο αδερφός του William και η Kate Middleton είναι τα μοναδικά πρόσωπα από τη βρετανική βασιλική οικογένεια στα οποία επιτίθενται οι Sussexes.

Η καλλιτέχνης Alison Jackson που συνηθίζει με τη βοήθεια από σωσίες να διακωμωδεί το Παλάτι, φρόντισε να μας δείξει πώς θα ήταν ο William με την Kate τη στιγμή που θα διάβαζαν το Spare.

https://www.instagram.com/p/Cny4E4tot6-

Αυτή τη στιγμή πάντως, μένει να δούμε αν ο δούκας και η δούκισσα του Sussex θα βρεθούν στη στέψη του Κάρολο στις 6 Μαΐου 2023.

Πηγή και του περιοδικού People ανέφερε ταυτόχρονα πως είναι πολύ νωρίς ακόμα για τη λίστα των προσκεκλημένων και πως η λίστα αυτή δεν έχει οριστικοποιηθεί. Η Page Six επιμένει πως ο Harry και η Meghan θα είναι ανάμεσα στους προσκεκλημένους της στέψης στο Αβαείο του Westminster παρά το εμπρηστικό προς την βασιλική οικογένεια ντοκιμαντέρ στο Netflix και παρά την αυτοβιογραφία του 38χρονου Harry που συνεχίζει τις τρελές της πωλήσεις.

Την προηγούμενη εβδομάδα, πηγή κοντά στους Sussexes είχε διαρρεύσει πως ο 38χρονος και η 41χρονη ακόμα περιμένουν την πρόσκληση στη στέψη, τονίζοντας ταυτόχρονα πως και να έρθει η πρόσκλησης, η Meghan και ο Harry δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα δώσουν το παρών.