Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ & Poppy Delevingne έγιναν Instagram-official με μια τρυφερή φωτογραφία

Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ & Poppy Delevingne έγιναν Instagram-official με μια τρυφερή φωτογραφία

Ο εγγονός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της αγαπημένης του στα social media και παραδέχθηκε τη σχέση τους.

Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος, γιος του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ είναι ο επόμενος στη διαδοχή μετά τον πατέρα του, ο οποίος πήρε τα ηνία της τέως βασιλικής οικογενείας μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου. Είναι το μεσαίο παιδί τω γονιών του και έχει άλλα δυο αδέρφια, τη Μαρία-Ολυμπία και τον Αχιλλέα- Ανδρέα. Ο Τino όπως τον αποκαλούν οι στενοί του φίλοι θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους γαλαζοαίματους εργένηδες της Ευρώπης και όχι άδικα.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα και τις φωτογραφίες που έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου ο 24χρονος βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό σε σχέση με την 36χρονη Poppy Delevingne. Παρά τα 12 χρόνια που τους χωρίζουν ο Κωνσταντίνος Αλέξιος και η αδερφή της Cara Delevingne ζουν ένα παθιασμένο έρωτα και δείχνουν να αδιαφορούν πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Πριν από περίπου ένα μήνα ο αρθρογράφος της The Mail, Richard Eden μοιράστηκε στο Twitter τις πρώτες παπαρατσικές φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού. Ο Γλύξμπουργκ και η Delevingne εθεάθησαν να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται στη μέση ενός βιβλιοπωλείου, ενώ όπως επεσήμανε αυτόπτης μάρτυρας δεν ανησυχούσαν μήπως τους δουν μαζί. Ο 24χρονος και η αγαπημένη του περπατούσαν χεράκι-χεράκι και έδειχναν απόλυτα ευτυχισμένοι.

Γλύξμπουργκ-Delevingne: Η επισημοποίηση της σχέσης τους ήρθε με ένα Instagram-story

Μπορεί ο νεαρός Κωνσταντίνος Αλέξιος να μην είναι αρκετά ενεργός στα social media, όμως πριν από μερικά 24ωρα δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με την αγαπημένη του. Στο Ιnstagram-story του 26χρονου εμφανίζεται η Poppy Delevingne φορώντας ένα μωβ μπικίνι. Τα μαλλιά της είναι πιασμένα ψηλά και την βλέπουμε να απολαμβάνει το ποτό της μέσα από μια καρύδα.

poppy_delevigne.jpg

Η Meghan Markle έκανε την επόμενη κίνηση με το blog και ξέρουμε τι θα δoύμε στο νέο Tig

Πριν γίνουν ζευγάρι, ο «Tino» και η Poppy ήταν οικογενειακοί φίλοι αφού οι οικογένειές τους γνωρίζονται αρκετά καλά. Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ ζούσαν μόνιμα στον Λονδίνο μέχρι το 2017 που μετακόμισαν στη Νέα Υόρκη. Πριν από τη μετακόμιση της οικογένειας στις ΗΠΑ ο Παύλος Γλύξμπουργκ διοργάνωσε ένα πάρτι για τα 50α γενέθλιά του στο κτήμα του The Cotswolds, στο οποίο σύσσωμοι οι Delevignes έδωσαν το παρών.

Ποια είναι η Poppy Delevingne

  • H Poppy Delevingne είναι μία από τις τρεις κόρες του Charles Hamar Delevingne και της Pandora Anne Delevingne.
  • Είναι η μεγαλύτερη αδερφή τoυ διάσημου μοντέλου, Cara Delevingne και ζει στο δυτικό Λονδίνο.
  • Εργάζεται ως μοντέλο και ηθοποιός.
  • Το Ιnstagram της είναι @poppydelevigne.
https://www.instagram.com/p/Co11iGYoILD
  • Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο από μικρή ηλικία και γρήγορα απέκτησε μεγάλο κοινό. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, όπως Chanel, Louis Vuitton και Dolce & Gabbana.
  • Η 36χρονη παραμένει για την ώρα παντρεμένη με τον επιχειρηματία James Cook. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 στην Αγγλία και μέχρι σήμερα κανείς από τους δύο δεν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τον χωρισμό τους.
  • Εκτός από μοντέλο, η Delevingne έχει επίσης εμφανιστεί σε διάφορες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Από τις πιο γνωστές ταινίες που έχει συμμετάσχει είναι ο «Βασιλιάς Αρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού» και το «Kingsman: Ο χρυσός κύκλος».
  • Είναι μία χαμηλών τόνων γυναίκα σε αντίθεση με την αδερφή της, Cara Delevingne η οποία απασχολεί συχνά τον Τύπο με την ταραχώδης ζωή της.
  • Τα τελευταία χρόνια, η 36χρονη δίνει έμφαση στο φιλανθρωπικό της έργο, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα της για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για διάφορους σκοπούς. Είναι μακροχρόνια υποστηρίκτρια του Ιδρύματος Starlight Children’s Foundation, το οποίο παρέχει στήριξη σε παιδιά με σοβαρές ασθένειες, ενώ έχει επίσης συνεργαστεί με το Παγκόσμιο Ταμείο για την Άγρια Ζωή και την Εταιρεία Αλτσχάιμερ.
  • Πολλά δημοσιεύματα υποστήριζαν πως το μοντέλο εξακολουθεί να είναι παντρεμένη με τον επί εννέα χρόνια σύζυγό της, James Cook ωστόσο είναι σε διάσταση. Για την ώρα κανένας από τους δύο δεν έχει αναφερθεί δημοσίως στον υποτιθέμενο χωρισμό τους.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες του μοντέλου.

Όλα όσα δεν ήξερες για τον Κωνσταντίνο Αλέξιο Γλύξμπουργκ

  • Ο Κωνσταντίνος- Αλέξιος είναι 24 χρονών.

  • Είναι ο εγγονός του τέως βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνου.
  • Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Georgetown στην Washington.
  • O πρίγκιπας William είναι ένας από τους νονούς του.