Το άγνωστο ταλέντο που έχει η Meghan Markle

Πατούλια Κατερίνα
Το άγνωστο ταλέντο που έχει η Meghan Markle

Η τρίγλωσση Μeghan και οι φήμες για τη στέψη της 6ης Μαΐου.

Ακόμα δεν ξέρουμε αν θα δούμε τη Meghan Markle στη στέψη του πεθερού της στις 6 Μαΐου 2023, μιας και οι φήμες θέλουν την δούκισσα του Sussex και τον πρίγκιπα Harry να μην έχουν απαντήσει στην πρόσκληση που έχει στείλει ο Κάρολος.

Ωστόσο, τα βρετανικά μίντια συνεχίζουν να ασχολούνται με τη Markle και να μελετούν τα ταλέντα της. Αυτή τη φορά, έγινε γνωστό το γεγονός πως η Meghan μιλάει άπταιστα τρεις ξένες γλώσσες.

Τρεις γλώσσες για τη Markle

Πρώτη φορά το ταλέντο της Meghan στις ξένες γλώσσες φάνηκε στο ταξίδι στο Μαρόκο το 2019 όπου και την ακούσαμε να μιλάει άπταιστα γαλλικά.

Στην επίσκεψη σε ένα σχολείο θηλέων, ο φακός εντόπισε την 41χρονη σήμερα να μιλάει στα γαλλικά, μία από τις κύριες γλώσσες στην περιοχή και να ρωτάει τις μικρές μαθήτριες τι θα ήθελαν να κάνουν μετά το σχολείο και αν θα ήθελαν να πάνε στο πανεπιστήμιο.

Ο Harry από τη μεριά του, έδειξε πως δεν ξέρει καλά τα γαλλικά και προτίμησε να μιλήσει στα αγγλικά.

Ξέρουμε πως η Meghan μιλάει άπταιστα Ισπανικά, από την εποχή που έμεινε στο Μπουένος Άιρες και δούλευε στην πρεσβεία των ΗΠΑ το 2002 και ενώ ήταν φοιτήτρια του πανεπιστημίου Northwest.

Η Meghan Markle έκανε την επόμενη κίνηση με το blog και ξέρουμε τι θα δoύμε στο νέο Tig

Τρεις γλώσσες και για την Κate!

Αυτό που γνωρίζουμε για το αντίπαλο δέος, την Kate Middleton, είναι πως γνωρίζει αγγλικά, λίγα γαλλικά και ιταλικά από τη χρονιά που μελέτησε τέχνες στη Φλωρεντία της Ιταλίας.

Μέγκαν vs Kate και η κόντρα κρατάει από παλιά

Η Markle είχε γράψει το 2014 στο blog της The Tig, πως πολύ βαριέται αυτή την ατέλειωτη συζήτηση για τον πριγκιπικό γάμο και για την πριγκίπισσα Kate, η οποία είχε παντρευτεί το 2011 και είχε αποκτήσει τον γιο της George. Το blog post είχε γραφτεί δύο χρόνια πριν την γνωριμία με τον Harry κι εκεί η Meghan κόμπαζε πως δεν την ένοιαζε ποτέ το όνειρο τη; πριγκίπισσας και αντί για γάμους με βασιλιάδες η ίδια προτιμούσε να σκέφτεται τον εαυτό της σαν She- Ra, πριγκίπισσα της δύναμη και αδερφή του He- Man, διαχωρίζοντας τη θέση της από τις wannabe Σταχτοπούτες, ένα καρφί για την πορεία της Middleton.

«Μεγάλες γυναίκες που κυνηγούν το όνειρο που είχαν ως παιδιά. Δείτε την κουβέντα που γίνεται χωρίς τέλος για την πριγκίπισσα Kate. Τα κορίτσια όταν είναι μικρά ονειρεύονται να γίνουν πριγκίπισσες. Εγώ, ήθελα να είμαι πάντα η She- Ra, πριγκίπισσα της δύναμης, όχι περίπτωση Σταχτοπούτας».