Τα tricks στα οποία ορκίζεται η Kate Middleton για να δείχνει τέλεια στις φωτογραφίες

Τα tricks στα οποία ορκίζεται η Kate Middleton για να δείχνει τέλεια στις φωτογραφίες
WPA Rota

H Πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει μάθει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας και γνωρίζει πώς να ποζάρει για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η Kate Middleton στέφθηκε Πριγκίπισσα της Ουαλίας μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και κάθε της δημόσια εμφάνιση μαγνητίζει τα φωτογραφικά φλας.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Williams αποθεώνεται συχνά από τους royal fans για τις κομψές ενδυματολογικές της επιλογές αλλά και για τα κόλπα στα οποία ορκίζεται για να διασφαλίσει πως δείχνει τέλεια στις επίσημες φωτογραφίες.

Tα απόλυτα photo tricks της Kate Middleton

Σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της η Kate Middleton συγκέντρωσε για ακόμη μια φορά το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Η 41χρονη συνάντησε τη βασίλισσα Μαργκρέθη της Δανίας και την πριγκίπισσα Μαρία και άθελά της αποκάλυψε τα μυστικά στα οποία ορκίζεται ώστε να δείχνει άψογη στις φωτογραφίες.

Το βίντεο δείχνει τις τρεις κυρίες να στέκονται κοντά και στη συνέχεια οι δύο να κάνουν νόημα στην Kate Middleton για να πλησιάσει. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε αυτομάτως τον μυστικό της ελιγμό, με στόχο να πετύχει την τέλεια λήψη.

Η Kate Middleton διατηρούσε το πρόσωπό της στραμμένο προς τα εμπρός ωστόσο πλησιάζοντας αργά προς τη βασίλισσα Μαργκρέθη, ένωσε τα πόδια της και γύρισε το κεφάλι γελώντας «αυθόρμητα».

Οι θαυμαστές της Middleton στο TikTok ενθουσιάστηκαν με το συγκεκριμένο royal hack με έναν χρήστη να γράφει: «Το πριγκιπικό shuffle. Μου αρέσουν τα πάντα σε αυτό!».

«Διακριτική και κομψή, σε αγαπώ Κate», έγραψε ένας άλλος χρήστης.

Αρκετοί έσπευσαν να αποθεώσουν την 41χρονη που πόζαρε τόσο χαριτωμένα και φυσικά ακόμη και μέσα στα ψηλοτάκουνα παπούτσια της ενώ άλλοι σχολίασαν πως η Middleton ακολουθούσε πιστά το βασιλικό πρωτόκολλο και την εθιμοτυπία προσπαθώντας να μην επισκιάσει την οικοδέσποινα, βασίλισσα Μαργκρέθη.

«Νομίζω ότι φροντίζει να μην είναι μπροστά από τη Βασίλισσα», έγραψε κάποιος στο TikTok ενώ ένας άλλος χρήστης ανέφερε: «Είναι προσεκτική».

Πρίγκιπας Louis: Ο μικρός γιος της Kate Middleton έγινε 5 ετών - Η αλλαγή μετά από πέντε χρόνια

Αξιοσημείωτο είναι πως η Κate Μiddleton επιλέγει συνήθως νέα αξεσουάρ για να αναβαθμίσει ακόμη και το πιο απλό outfit. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επενδύσει συχνά σε πολυτελή κοσμήματα, παπούτσια, τσάντες και φουλάρια.

Φαίνεται όμως ότι για τις πολύ επίσημες εμφανίσεις επιστρατεύει ένα ακόμα κολπάκι, ιδιαίτερα αγαπητό στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας. Και αυτό δεν είναι άλλο από την προσθήκη ενός νέου, εντυπωσιακού καπέλου που αλλάζει ολόκληρη την εικόνα ενός ήδη φορεμένου ρούχου.

Πηγή κεντρικής: apimages.com