Το γενέθλιο πορτρέτο της πριγκίπισσας Charlotte αποδεικνύει πως είναι το mini me του William

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το γενέθλιο πορτρέτο της πριγκίπισσας Charlotte αποδεικνύει πως είναι το mini me του William

Το παλάτι του Κensington δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία της εορτάζουσας την οποία απαθανάτισε η μητέρα της, Kate Middleton.

Εορταστικό κλίμα επικρατεί σήμερα στο παλάτι του Kensington αφού η πριγκίπισσα Charlotte γιορτάζει τα 8α γενέθλιά της. Η κόρη του πρίγκιπα William και της Kate Middleton γεννήθηκε στις 2 Μαΐου 2015 και είναι το δεύτερο παιδί από τα τρία (George, Charlotte και Louis) που έχει αποκτήσει συνολικά το ζευγάρι.

Πριν από μερικές ώρες ο επίσημος λογαριασμός του Παλατιού σε Instagram και Twitter έδωσε στη δημοσιότητα το νέο πορτρέτο της πριγκίπισσας, με αφορμή τα 8α γενέθλιά της.

Το νέο πορτρέτο της πριγκίπισσας Charlotte αποδεικνύει πόσο πολύ μοιάζει στον πρίγκιπα William

Η Charlotte έγινε 8 ετών και όσο μεγαλώνει μοιάζει ολοένα και περισσότερο στον μπαμπά της, πρίγκιπα William. Η μικρή πριγκίπισσα φόρεσε ένα καλοκαιρινό λευκό φόρεμα και πόζαρε χαμογελαστή στον φακό της μητέρας της, η οποία αργότερα μοιράστηκε τις φωτογραφίες στο επίσημο προφίλ της βασιλικής οικογένειας στα social media.

«Ευχόμαστε στην πριγκίπισσα Charlotte χαρούμενα γενέθλια. 8 αύριο», έγραφε χαρακτηριστικά η ανάρτηση.

https://www.instagram.com/p/CrtzRAJN9Ff

Η Charlotte είναι η τέταρτη στη σειρά διαδοχής του θρόνου και από τα πέντε της χρόνια ο Τύπος επισήμαινε πόσο πολύ μοιάζει στον μπαμπά και την αείμνηστη προγιαγιά της, βασίλισσα Ελισάβετ.

Χιλιάδες royal fans έσπευσαν να ευχηθούν στη μικρή πριγκίπισσα και να τονίσουν την ομοιότητά της με τον πρίγκιπα William: «Είναι to mini-me του William», «Μοιάζει τόσο πολύ στον μπαμπά της» έγραψαν πολλοί χρήστες κάτω από την ανάρτηση.

Η φωτογραφία που η Meghan Markle δεν θέλει να βλέπει ήρθε από τον πατέρα της

https://www.instagram.com/p/Cp99RBWtx_V

Πριν από λίγα 24ωρα η Kate Middleton είχε οργανώσει μια μεγάλη έκπληξη για την 8χρονη κόρη της. Μαμά και κόρη επισκέφθηκαν το Royal Opera House στο Covent Garden του Λονδίνου όπου παρακολούθησαν την Σταχτοπούτα από το Βασιλικό Μπαλέτο και το Εθνικό Μπαλέτο του Καναδά.

https://www.instagram.com/p/CroljaCIrj3

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε από τον λογαριασμό @catherinemiddletonofwales στο Instagram, η Kate Middleton και η Charlotte διακρίνονται την ώρα που ανέβηκαν στη σκηνή για να χαιρετήσουν τον θίασο και να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες μετά το τέλος της παράστασης.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της πριγκίπισσας Charlotte.

Πηγή κεντρικής: apimages.com