H Meghan Markle υπέγραψε με πρακτορείο ταλέντων και η βασιλική οικογένεια τρέμει ήδη

Πατούλια Κατερίνα
H Meghan Markle υπέγραψε με πρακτορείο ταλέντων και η βασιλική οικογένεια τρέμει ήδη

Η Μeghan αλλάζει και πάλι συνεργάτες, παραχωρεί την εκπροσώπησή της σε νέους συνεργάτες και αφήνει το royal παρελθόν της πίσω.

«Έχουμε την τιμή να ανακοινώσουμε ότι η WME εκπροσωπεί πλέον τη Meghan, τη δούκισσα του Σάσεξ, σε όλους τους τομείς». Τούτο ανέφερε η ανακοίνωση της εταιρίας προώθησης ταλέντων WME για να κάνει γνωστή στο ευρύ κοινό τη συνεργασία με τη δούκισσα του Sussex, Meghan Markle.

Η νέα συνεργασία της Meghan Markle:

«Το πρακτορείο θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών της εγχειρημάτων σε πολλαπλές πτυχές του πρακτορείου και του ευρύτερου οικοσυστήματός του, συμπεριλαμβανομένης της κινηματογραφικής και τηλεοπτικής παραγωγής, των συνεργασιών με εμπορικά σήματα και πολλά άλλα», ανέφερε στη συνέχειά της η ανακοίνωση για τη νέα αυτή συνεργασία που εγκαινιάζει η Markle πολύ στρατηγικά, λίγες ημέρες πριν τη στέψη του Καρόλου.

https://www.instagram.com/p/Crjp9DKPMyI

Σύμφωνα με τη νέα συνεργασία, η 41χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Harry θα εκπροσωπείται από τον Ari Emanuel μαζί με μια ισχυρή ομάδα από μάνατζερ που περιλαμβάνειατζέντηδες όπως ο Brad Slater και η Jill Smoller.

Τι θα κάνει όμως η εταιρία αυτή προώθησης ταλέντων για την Meghan;

Η WME θα αναλάβει την εκπροσώπηση της εταιρείας δημιουργίας περιεχομένου της ίδιας και του πρίγκιπα Harry υπό την εταιρεία Archewell, κάτι που περιλαμβάνει σίγουρα το βραβευμένο πια Podcast «Αρχέτυπα» της δούκισσας και ό,τι άλλο θα δημιουργήσει το επόμενο διάστημα. Η εν λόγω εταιρία είναι πίσω από την προώθηση και της καλής φίλης της Markle, Serena Williams.

Η αλλαγή της Markle πάντως, φάνηκε και στο βίντεο αυτής της εβδομάδας, όπου και έσπευσε να προλογίσει τον καλό της φίλο Misan Harriman στο TED Talk και όλοι σχολίασαν τα κόκκινα ίσια μαλλιά της δούκισσας και την έλλειψη ρυτίδων και φακίδων στο πρόσωπο της Meghan.

Υποστηρικτής της Markle τόνισε πάντως πως η 41χρονη δεν έχει κάνει καμιά πλαστική και όλα είναι θέμα μακιγιάζ:

«Η Meghan δεν έκανε πλαστική. Όλα έχουν να κάνουν με τον φωτισμό, τις γωνίες και το contouring. Και το ίσιωμα στα μαλλιά είναι κάτι που πολλές μαύρες γυναίκες κάνουν. Δεν έχει να κάνει με το ότι θέλει να σβήσει τις ρίζες της. Επίσης, ας σταματήσει ο κόσμος να σχολιάζει τα μαλλιά των μαύρων γυναικών».

Το άγνωστο ταλέντο που έχει η Meghan Markle

Η ηχηρή απουσία της Meghan από τη στέψη:

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που το Παλάτι και οι Sussexes επιβεβαίωσαν πως μόνον ο Harry θα δώσει το παρών στη στέψη της 6ης Μαΐου στο Λονδίνο.

«Το Παλάτι είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσει πως ο Δούκας του Sussex θα παραβρεθεί στην τελετή ενθρόνισης στις 6 Μαΐου στο Westminster Abbey. Η Δούκισσα θα παραμείνει στην Καλιφόρνια με τον πρίγκιπα Archie και την πριγκίπισσα Lilibet».

Η 41χρονη θα μείνει στην Καλιφόρνια με τα παιδιά της, για να διοργανώσει το πάρτι για τα τέταρτα γενέθλια του πρίγκιπα Archie που συμπίπτουν με την ημερομηνία της τελετής στέψης. Τόσο εκείνος όσο και η 22 μηνών αδελφή του, Lilibet Diana δεν θα μπορούσαν να ταξιδέψουν λόγω της ηλικίας τους στο Λονδίνο, αλλά ούτε και να παρευρεθούν σε όλες τις επίσημες τελετές.

Πάντως, η νέα αυτή συνεργασία προκαλεί ήδη τρόμο στη βασιλική οικογένεια, μιας και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα ανακοινωθεί το επόμενο πρότζεκτ της Markle και αν αυτό θα μπορούσε να επισκιάσει με οποιοδήποτε τρόπο τη στέψη του βασιλιά Καρόλου.

Αυτό που ανέφερε το Variety, είναι πως η Markle δεν θα επιστρέψει στην υποκριτική, κάτι που έτρεμε το Παλάτι, ειδικά μετά την εκπροσώπησή της από μια φίρμα όπως η WME.