Μια ορθοπεταλιά βασιλική: Πρίγκιπας William και Πριγκίπισσα Kate γιορτάζουν την επέτειό τους

Μια ορθοπεταλιά βασιλική: Πρίγκιπας William και Πριγκίπισσα Kate γιορτάζουν την επέτειό τους

Με αφορμή την επέτειο γάμου του Πρίγκιπα William και Kate, οι δυο τους γιορτάζουν 12 χρόνια και εμείς θυμόμαστε και τα υπόλοιπα.

Το βασιλικό ζεύγος πρίγκιπας William και πριγκίπισσα Kate γιορτάζουν τη 12η επέτειο γάμου τους με νέα φωτογραφία και εμείς συλλέγουμε και όλες τις υπόλοιπες από κάθε χρονιά.

H Meghan Markle υπέγραψε με πρακτορείο ταλέντων και η βασιλική οικογένεια τρέμει ήδη

A Ride to Remember: Η φωτογραφία επετείου του William και της Kate

Η ιστορία αγάπης του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας συνεχίζει να μαγεύει τον κόσμο καθώς γιορτάζουν τη 12η επέτειο γάμου τους.

Σε μια ηλιόλουστη φωτογραφία που μοιράστηκαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter, το ευτυχισμένο ζευγάρι φαίνεται να κάνει ποδήλατο στο Νόρφολκ, αποπνέοντας χαρά και αγάπη. Η επέτειός τους σηματοδοτήθηκε από μια απλή λεζάντα "12 χρόνια" και ένα emoji καρδιάς, αναδεικνύοντας τη διαρκή δύναμη του δεσμού τους.

Για να γιορτάσουν την ξεχωριστή τους ημέρα, το βασιλικό ζεύγος μπήκε σε μια περιπέτεια που κόβει την ανάσα, κάνοντας αλεξίπτωτο από έναν γκρεμό στην Ουαλία, ενώ ακολούθησε γιορτή με πίτσα και επίσκεψη στον Κήπο Aberfan Memorial.

Τον παραμυθένιο γάμο του ζευγαριού στο Αβαείο του Ουέστμινστερ το 2011 παρακολούθησαν πάνω από δύο δισεκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως, καθιστώντας τον το γεγονός με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση της χρονιάς. (Σχεδόν 25 εκατομμύρια άνθρωποι μόνο από το Ηνωμένο Βασίλειο συντονίστηκαν για να παρακολουθήσουν τη ζωντανή τηλεοπτική τελετή.)

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 29 Απριλίου 2011 μετά από οκτώ χρόνια σχέσης. Η μεγαλειώδης τελετή περιελάμβανε δύο φορέματα, δύο δεξιώσεις, μια πομπή με άμαξα στο κέντρο του Λονδίνου, ιπτάμενες πτήσεις και δύο φιλιά στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Έκτοτε, το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία αξιολάτρευτα παιδιά, τον πρίγκιπα Τζορτζ 9 ετών, την πριγκίπισσα Σάρλοτ 7 ετών και τον πρίγκιπα Λούη 5 ετών, τα οποία προσθέτουν περισσότερη λάμψη στην ήδη λαμπερή ιστορία αγάπης τους.

Δεν το έχουν κάνει ακριβώς έθιμο, αλλά πολλές φορές έχουν ποζάρει στο φακό για μια επετειακή φωτογραφία, που είτε μοιράζονται στα social media, είτε ως επίσημη επικοινωνία με τον Τύπο. Δείτε στην gallery παρακάτω τις φωτογραφίες τους μέσα στα χρόνια.

Στέψη Καρόλου: Η πριγκίπισσα Άννα όχι μόνο δεν θα μείνει απ' έξω, αλλά θα έχει και σημαντικό ρόλο

William και Kate και στη μικρή οθόνη

Το βασιλικό ζεύγος θα το δούμε και στη μικρή μας οθόνη και μάλιστα κατά πολύ νεότερους. Το Netflix μας έδωσε μόλις χθες μια πρώτη γεύση από τον επερχόμενο κύκλο του "The Crown" και για το tease λίγο πριν τη Στέψη του βασιλιά Καρόλου, επέλεξε να μας δείξει πώς θα είναι ο τηλεοπτικός πρίγκιπας William και η Kate Middleton.

Τους ρόλους του βασιλικού ζεύγους ενσαρκώνουν οι πρωτοεμφανιζόμενοι Ed McVey και Meg Bellamy. Η επίσημη πλοκή της 6ης και τελευταίας σεζόν, λέει: "Καθώς το The Crown εισέρχεται σε μια νέα δεκαετία, ο πρίγκιπας William ξεκινά το πανεπιστήμιο στο St Andrew's, αποφασισμένος να ζήσει μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή, όσο μπορεί ακόμα. Η Kate Middleton από το Μπέρκσαϊρ ξεκινά επίσης τη ζωή της ως φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο. Καθώς το ζευγάρι συναντιέται για πρώτη φορά στην πανεπιστημιούπολη, ένα νέο ειδύλλιο και ένα νέο μέλλον για το Στέμμα ξεκινά."

Ο William και η Kate κάνουν το ντεμπούτο τους στο The Crown του Netflix - Οι πρώτες φωτογραφίες