Η φωτογραφία που η Meghan Markle δεν θέλει να βλέπει ήρθε από τον πατέρα της

Πατούλια Κατερίνα
Η φωτογραφία που η Meghan Markle δεν θέλει να βλέπει ήρθε από τον πατέρα της
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved.

Ακόμα μια φορά που ο πατέρας της Meghan Markle μιλάει και φέρνει σε δύκολη θέση την κόρη του.

Μπορεί να είδαμε πρόσφατα τη Meghan Markle με ίσια κόκκινα μαλλιά και χωρίς ίχνος ρυτίδας, υπάρχει μια φωτογραφία όμως, που έγινε viral και δείχνει την 41χρονη δούκισσα σε μια πόζα την οποία η ίδια υποτίθεται πως δεν θέλει να θυμάται.

Η φωτογραφία ήρθε δια χειρός Thomas Markle, του πατέρα της Meghan και τέτοιου είδους αποκαλύψεις θα δούμε πολλές ακόμα στο νέο ντοκιμαντέρ με πρωταγωνιστή τον Thomas Markles.

To ντοκιμαντέρ προβλήθηκε στο 7NEWS Australia Spotilight Special και τη φωτογραφία την οποία υποτίθεται πως δεν θέλει να βλέπει η Markle, την έδωσε ο πατέρας της Meghan στην οποία όμως βλέπουμε απλά τη δούκισσα σε νεαρή ηλικία με ατιμέλητα μαλλιά.

Στο ντοκιμαντέρ της αυστραλιανής τηλεόρασης λίγες ημέρες πριν τη στέψη του Καρόλου, ο Thomas Markle, η ετεροθαλής αδερφή της Markle, Samantha και ο ετεροθαλής αδερφός της, Thomas, Jr, μιλούν αποκλειστικά για τη Meghan.

Μετάνιωσε ο Thomas

Η οικογένεια θα μιλήσει για το μεγάλωμα της Meghan, το ξεκίνημα της σχέσης με τον πρίγκιπα Harry και το γιατί Meghan και Harry έχουν μια τοξική σχέση, με τη Samantha να τονίζει:

«Η Meghan θα ήταν ακόμα σερβιτόρα αν δεν ήταν ο μπαμπάς. Εκείνη και ο Harry έχουν σχέση τοξική, δεν κάνουν κακό ο ένας στον άλλο».

Ο Thomas πάντως, τόνισε πως θέλει πίσω το παιδί του που έχασε και ζητά με δάκρυα στα μάτια να μάθει πώς θα διορθώσει όλη αυτή την κατάσταση με την κόρη του που έχει χάσει.

H Meghan Markle υπέγραψε με πρακτορείο ταλέντων και η βασιλική οικογένεια τρέμει ήδη

H Meghan πάντως υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με εταιρία προώθησης ταλέντων και θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα της, όχι βέβαια εκείνη στην υποκριτική.

«Το πρακτορείο θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών της εγχειρημάτων σε πολλαπλές πτυχές του πρακτορείου και του ευρύτερου οικοσυστήματός του, συμπεριλαμβανομένης της κινηματογραφικής και τηλεοπτικής παραγωγής, των συνεργασιών με εμπορικά σήματα και πολλά άλλα», ανέφερε στη συνέχειά της η ανακοίνωση για τη νέα αυτή συνεργασία που εγκαινιάζει η Markle πολύ στρατηγικά, λίγες ημέρες πριν τη στέψη του Καρόλου.