Το πρώτο μήνυμα του βασιλιά Καρόλου και τα #couplegoals σχόλια στο επίσημο πορτρέτο με την Καμίλα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το πρώτο μήνυμα του βασιλιά Καρόλου και τα #couplegoals σχόλια στο επίσημο πορτρέτο με την Καμίλα

Ο βασιλιάς Κάρολος ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στους εορτασμούς της στέψης του και υποσχέθηκε ότι αυτός και η σύζυγός του, βασίλισσα Καμίλα, θα αφιερώσουν τη ζωή τους στην υπηρεσία του λαού.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι τριήμεροι εορτασμοί για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’. Πριν λίγες ώρες τα ανάκτορα του Buckingham έδωσαν στη δημοσιότητα τα επίσημα πορτραίτα από τη στέψη του Βασιλιά και της Βασίλισσας.

Οι εστεμμένοι και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας πόζαραν στον φακό του Hugo Burnand στα δωμάτια του παλατιού, λίγο μετά την τελετή στέψης. Εκτός από το πορτρέτο του βασιλιά Καρόλου, τα ανάκτορα δημοσίευσαν φωτογραφία της βασίλισσας Καμίλα αλλά και του ζεύγους, ενώ υπάρχει και φωτογραφία του ζευγαριού με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Τα επίσημα πορτρέτα της στέψης και το πρώτο μήνυμα του Καρόλου ως βασιλιάς

Πριν λίγες ώρες ο βασιλιάς Κάρολος ανήρτησε ένα νέο tweet θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξη και την αγάπη του.

«Καθώς το Σαββατοκύριακο της Στέψης πλησιάζει στο τέλος του, η σύζυγός μου και εγώ θέλαμε να μοιραστούμε τις πιο ειλικρινείς και θερμές ευχαριστίες μας σε όλους εκείνους που βοήθησαν να γίνει αυτή η περίσταση τόσο ξεχωριστή. Αποτίουμε ιδιαίτερο φόρο τιμής στους αμέτρητους ανθρώπους που αφιέρωσαν το χρόνο τους και την αφοσίωσή τους για να διασφαλίσουν ότι οι εορτασμοί στο Λονδίνο, το Winsdor και αλλού ήταν όσο το δυνατόν πιο χαρούμενοι, ασφαλείς και ευχάριστοι. Σε όσους συμμετείχαν στους εορτασμούς είτε στο σπίτι, είτε σε πάρτι και γεύματα στο δρόμο, είτε με εθελοντική εργασία στις κοινότητες – σας ευχαριστούμε όλους και όλες. Το να γνωρίζουμε ότι έχουμε την υποστήριξη και την ενθάρρυνσή σας, και να βλέπουμε την καλοσύνη σας να εκφράζεται με τόσους πολλούς διαφορετικούς τρόπους, ήταν το μεγαλύτερο δυνατό δώρο για τη στέψη, καθώς τώρα θα αφιερώσουμε τη ζωή μας στην υπηρεσία του λαού του Ηνωμένου Βασιλείου, των βασιλείων και της Κοινοπολιτείας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βασιλιάς.

Ο William είναι ήδη βασιλιάς για τους Βρετανούς: Η νέα family εμφάνιση και τα σχόλια για τον Louis

Κάρολος και Καμίλα ποζάρουν μαζί για το επίσημο πορτρέτο και οι fans τους αποθεώνουν

Οι royal fans έσπευσαν να σχολιάσουν τα πορτρέτα του βασιλικού ζεύγους στέλνοντας εγκάρδιες ευχές.

https://www.instagram.com/p/Cr_WCTWs8Ea

Αρκετοί ήταν ωστόσο και εκείνοι που άφησαν αρνητικά σχόλια για την Καμίλα, τονίζοντας πως η αείμνηστη πριγκίπισσα Diana ήταν η αληθινή βασίλισσα.

«Η αληθινή αγάπη νίκησε», «Να ζήσει η βασίλισσα και ο βασιλιάς», ήταν μόνο μερικά από τα χιλιάδες υποστηρικτικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση του Παλατιού.

Πηγή κεντρικής: theroyalfamily