Η Meghan Markle έγινε κοκκινομάλλα και όλοι μιλούν για πλαστική στο πρόσωπο

Η Meghan Markle έγινε κοκκινομάλλα και όλοι μιλούν για πλαστική στο πρόσωπο

AP Photo/Peter Dejong

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Η Meghan Markle έκανε ολικό makeover στην εμφάνισή της και το Twitter την κατηγορεί ότι θέλει να μοιάσει στην Kate Middleton.

Άλλος άνθρωπος εμφανίστηκε σε βίντεο την Κυριακή (23/4) η Meghan Markle. Η σύζυγος του πρίγκιπα Harry φαίνεται εντελώς διαφορετική μιας και άλλαξε χρώμα στα μαλλιά, ενώ και το πρόσωπό της δεν είναι το ίδιο με πριν, με αποτέλεσμα στο Twitter να γίνει πάρτι. Δύο είναι τα στρατόπεδα, με το ένα να υποστηρίζει ότι η Δούκισσα του Sussex θέλει να διώξει από πάνω της τις ρίζες της και να γίνει μια νέα Kate Middleton, και με το άλλο να ισχυρίζεται ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Η Meghan Markle θα απαντά σε όλα και δεν τη νοιάζει καθόλου το γράμμα στον Κάρολο

Τα κόκκινα μαλλιά, η πλαστική στο πρόσωπο και η Kate Middleton

Ειδικότερα, σε βίντεο και για να προλογίσει τον καλό της φίλο Misan Harriman στο TED Talk εμφανίστηκε την Κυριακή (23/4) η Meghan Markle, με εντελώς διαφορετική εμφάνιση όμως. Η Δούκισσα του Sussex, όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο, φαίνεται να άλλαξε χρώμα στα μαλλιά και πλέον είναι και επίσημα κοκκινομάλλα. Δεν επέλεξε, βέβαια, ένα έντονο κόκκινο, που τραβά τα βλέμματα από μακριά, αλλά προτίμησε ένα πολύ σκούρο κόκκινο, που κολακεύει τον τόνο επιδερμίδας της και δεν μοιάζει «ξένο» πάνω της. Είχε και εντελώς ίσια μαλλιά, επίσης, η Meghan Markle με πολλούς να κάνουν λόγο για θεραπεία κερατίνης.

markle_mallia.JPG

Αυτό που έκανε, ωστόσο, περισσότερη εντύπωση είναι η αλλαγή στο πρόσωπό της. Όλοι στο Twitter μιλούν για πλαστική και αναρωτιούνται πού εξαφανίστηκαν οι φυσικές φακίδες της Meghan Markle. «Τι στο καλό συνέβη με τις φακίδες που τόσο αγαπούσε; Μπορεί η Meghan να είναι ψεύτρα ή απατεώνισσα και να κάνει πλαστικές για να μοιάσει στην πριγκίπισσα της Ουαλίας; Νομίζω πως είναι», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter. Ένας άλλος σχολίασε: «Η Meghan Markle είναι ο νέος Michael Jackson της πλαστικής χειρουργικής!».

Belgium World War I Commemoration

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton

AP Photo/Jonathan Brady, Pool

Υποστηρικτής της, ωστόσο, είπε: «Η Meghan δεν έκανε πλαστική. Όλα έχουν να κάνουν με τον φωτισμό, τις γωνίες και το contouring. Και το ίσιωμα στα μαλλιά είναι κάτι που πολλές μαύρες γυναίκες κάνουν. Δεν έχει να κάνει με το ότι θέλει να ''σβήσει τις ρίζες της’’. Επίσης, ας σταματήσει ο κόσμος να σχολιάζει τα μαλλιά των μαύρων γυναικών».

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Meghan Markle λίγο πριν τη στέψη του Καρόλου

Το makeover της Meghan Markle έρχεται λίγες μόλις μέρες πριν τη στέψη του βασιλιά Καρόλου, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου.

Ο πρίγκιπας Harry θα ταξιδέψει στη Μεγάλη Βρετανία για να παρευρεθεί σε αυτήν την ιστορική μέρα για τον πατέρα του, χωρίς τη γυναίκα του όμως, η οποία θα παραμείνει στην Καλιφόρνια με τη Lilibet και τον Archie, που θα γίνει την ίδια μέρα της στέψης 4 ετών.