Με ένα κολιέ, η Meghan Markle απάντησε στη βασιλική οικογένεια στην πρώτη εμφάνιση μετά τη στέψη

Με ένα κολιέ, η Meghan Markle απάντησε στη βασιλική οικογένεια στην πρώτη εμφάνιση μετά τη στέψη

Η Meghan Markle εμφανίστηκε μετά την στέψη του Καρόλου και έστειλε μήνυμα με δύο κοσμήματα, καλά μελετημένα.

Οι ειδικοί στο royal ρεπορτάζ προβλέπουν νέο γύρο στο ψυχόδραμα ανάμεσα στους Sussexes και το Παλάτι.

Μετά την άρον άρον φυγή του πρίγκιπα Harry μετά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου, ο royal συγγραφέας, Tom Bower, υποστήριξε στο UK TV πως ο πρίγκιπας έφυγε εκνευρισμένος από το Λονδίνο χωρίς να έχει πάρει τη συγγνώμη που ζητούσε από την οικογένειά του ενώ τόνισε πως οι Sussexes θα ετοιμάσουν σύντομα τη νέα τους κίνηση με την οποία θα «χτυπήσουν» το στέμμα ξανά.

H πρώτη εμφάνιση μετά τη στέψη

Πάντως, η Markle στην πρώτη εμφάνιση μετά τη στέψη, πήγε για περίπατο με φίλους στην Καλιφόρνια και ξεχώρισαν δύο κοσμήματα που φόρεσε, όλο νόημα.

Αρχικά το κολιέ της Meghan, το οποίο σχεδίασε σε συνεργασία με την πάλαι ποτέ συνάδελφό της στο Suits, Abigail Spencer, το οποίο κοστίζει 495 δολάρια και σκοπό έχει να καθαρίζει την ενέργεια και να προστατεύει το άτομο που το φοράει με σκοπό να έχει ειρήνη.

Η 41χρονη εμφανίστηκε με το ξεχωριστό αυτό κολιέ στη βόλτα με τους φίλους της Markus Anderson and Heather Dorak.όπου εκεί την είδαμε να φοράει στο χέρι της και το αγαπημένο της ρολόι Cartier, κειμήλιο της Diana που πέρασε στα χέρια της μετά τον γάμο με τον Harry.

https://www.instagram.com/p/CsDVw3jI6Ir

Το κολιέ της Markle

Πάντως το ξεχωριστό αυτό κολιέ με διαφανο λευκό χαλαζία, χρυσή αλυσίδα και διαμάντι στο κέντρο, που υπόσχεται να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις ό,τι θες και να αφήσεις στο παρελθόν ό,τι δεν λειτουργεί, το έχουμε δει να το φορούν και έτερες celebs όπως η Jessica Alba. Τέλος, τα γυαλιά ηλίου της Markle ήταν από τη Victoria Beckham την οποία επίσης δεν είδαμε στη στέψη.

Η Markle έχει φορέσει ξανά ένα τέτοιο κολιέ με κρύσταλλο το 2021. Η Meghan έμεινε στην Καλιφόρνια με τα παιδιά της Archie και Lilibet, γιατί δεν ήθελε να κλέψει την ιδιαίτερη αυτή ημέρα του Καρόλου. Ο Κάρολος πάντως έσπευσε να ευχηθεί για τα τέταρτα γενέθλια του εγγονού του Archie, όπου κι αν βρίσκεται εκείνος, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασιλιάς.

https://www.instagram.com/p/CsDBwfwL8Nj

To δράμα στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ και το ελληνικό twitter που αγαπά Νταϊάνα

O σωματοφύλακας της Meghan στη δούλεψη της Meghan

https://www.instagram.com/p/CoVEn02Osbw

Πάντως, για την ενίσχυση της ασφάλειας της οικογένειάς της, η Markle προσέλαβε το διάστημα αυτό έναν πρώην σωματοφύλακα της Kim Kardashian, τον Steve Stanulis, που είναι στην ελιτ των bodyguards διασήμων.