Η Meghan Markle θα απαντά σε όλα και δεν τη νοιάζει καθόλου το γράμμα στον Κάρολο

Πατούλια Κατερίνα
Η Meghan Markle θα απαντά σε όλα και δεν τη νοιάζει καθόλου το γράμμα στον Κάρολο

Οι εποχές που η Meghan Markle καθόταν ήσυχη και δεν απαντούσε στις κατηγορίες που δεχόταν έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Η απάντηση για το γράμμα στον πεθερό της ήταν σαφής.

Η Meghan Markle δια του αντιπροσώπου της έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Στις 21 Απριλίου, η Telegraph υποστήριξε πως η 41χρονη δούκισσα του Sussex έστειλε γράμμα στον Κάρολο για την ύπαρξη ασυνείδητης προκατάληψης, περίπου τη στιγμή που προβλήθηκε η συνέντευξη της ίδιας και του Harry στην Oprah το 2021, τότε που μάθαμε για πρώτη φορά τα σχόλια που είχαν γίνει στο Παλάτι για το πόσο σκούρο δέρμα θα έχει ο γιος που κυοφορούσε.

Η Telegraph υποστήριξε πως η απάντηση που η Meghan έλαβε από τον Κάρολο, ήταν ένας από τους παράγοντες που επηρέασαν την απόφασή της να μην ταξιδέψει στο Λονδίνο για τη στέψη της 6ης Μαΐου. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της δούκισσας του Sussex τόνισε πως το μυαλό της Markle είναι στο τώρα και όχι σε όσα έλαβαν χώρα δύο χρόνια πριν:

«Η δούκισσα ζει τη ζωή της στο σήμερα και δεν σκέφτεται με γνώμονα όσα έλαβαν χώρα πριν δύο χρόνια ή τις συζητήσεις που έγιναν πριν δύο χρόνια. Κάθε υπόθεση που γίνεται είναι ψευδής και γελοία», τόνισε ο εκπρόσωπος της Markle που ενθάρρυνε τους ανταποκριτές του royal ρεπορτάζ και τα tabloids να σταματήσουν το εξουθενωτικό αυτό τσίρκο που δημιούργησαν μόνοι τους.

Τι ετοιμάζει η Meghan για τα 4α γενέθλια του γιου της

Παρά την απουσία από το Λονδίνο, η Meghan με τα δύο παιδιά της ετοιμάζει ένα μικρό πάρτι για τον Archie που σύμφωνα με το UsWeekly, θα περιλαμβάνει λίγους φίλους, μιας και ο Harry θα απουσιάζει για την στέψη του πατέρα του:

Πηγή τόνισε:

«Η μαμά της Meghan θα είναι εκεί και η ίδια η δούκισσα είναι ενθουσιασμένη, δεν μπορεί να πιστέψει πώς ο Archie έφτασε 4 ετών.

Η Markle δεν θα κάνει ακρότητες, λατρεύει το να είναι μαμά και θέλει απλά να γιορτάσει την ξεχωριστή αυτή ημέρα του γιου της, νιώθει πως τα χρόνια περνάνε χωρίς να το καταλαβαίνει», τόνισε η πηγή που συμπλήρωσε πως η δούκισσα εκτιμά πολύ την πρόσκληση για την ορκωμοσία του Καρόλου αλλά δεν θα έχασε τα γενέθλια του γιου της και είναι χαρούμενη που ο Harry θα μπορέσει να στηρίξει τον πατέρα του από κοντά.

Η απουσία των παιδιών των Sussexes ήταν όπως φαίνεται προ- απαιτούμενο για την εμφάνισή τους στο Λονδίνο. Η Meghan ουσιαστικά, δεν ήθελε να αφήσει τα παιδιά πίσω ούτε και να κάνει αυτό που έκανε στο Ιωβηλαίο της βασίλισσας τον περασμένο Ιούνιο, όταν έπρεπε να γιορτάσει μυστικά και πάλι τα πρώτα γενέθλια της Lilibet στο Λονδίνο.

Ο Κάρολος κάνει έξωση σε Harry-Meghan: Πώς επηρεάζεται η Lili και ο Archie